Search
Close this search box.

V Kuf’ru pripravljajo jesenski kulinarični večer s Klapo Leut

V Kuf’ru pripravljajo jesenski kulinarični večer.

V vročih poletnih dneh so v Piceriji in pivnici Kuf’r vedno poskrbeli za dobro vzdušje, odlično hrano ter hladno pijačo. Jesen je potrkala na vrata, v Kuf’ru pa bodo tudi v tem pisanem času poskrbeli za zabavo. Že jutri, v soboto 26. 10. 2019 za vas pripravljajo jesenski kulinarični večer z okusnim menijem in z izbranimi vini. Ob večerji pa boste lahko prisluhnili članom dalmatinske Klape Leut,

Dogodek se bo pričel ob 19. uri, obvezna pa je rezervacija mize na: Andjelina (051 430 471).

Klapa Leut prihaja iz Zadra in deluje kot vokalno-instrumentalna skupina vse od leta 1983. Vokalna skupina za spremljavo uporablja tradicionalne instrumente: kitare in mandoline. Takoj po ustanovitvi si je Klapa Leut ustvarila lastno, prepoznavno avdio-vizualno podobo, saj snemajo svoje avtorske pesmi. Hkrati so si z velikim številom nastopov po raznih prizoriščih nabirali glasbene izkušnje ter zvesto občinstvo.

Klapa Leut med poletjem v mestnem jedru Slovenj Gradca.

Klapa vedno, ne glede kje nastopa ustvari pristno in domače vzdušje enkratne Dalmacije in nič drugače ne bo v Slovenj Gradcu. V dolgoletni glasbeni karieri so se člani poleg domovine predstavili tudi v Evropi. Izdali so osem avtorskih zgoščenk, pet kompilacijskih albumov in posneli deset video spotov. Člani Klape Leut so: Braco R. Surić (tenor, mandolina), Vjekoslav Šuljić (bariton, kitara, bas kitara), Neven Tičić (prvi tenor, kitara), Mario Smoljan (drugi tenor, kitara), Ive Režan (bas), Šime Vihar (bariton, drugi bas, kitara, bas kitara).

Dogodki