Search
Close this search box.

V Kotlje prihaja s svojim avtorskim stand up: Salome

Kdo ne pozna Salome in njenega prepoznavnega smeha? Tokrat vas bo s smehom navduševala v Kotljah.

Slovenska publika dobro pozna Salome, prepoznavno pevko, igralko, in udeleženko številnih televizijskih resničnostih oddaj, kot so hrvaški Big Brother, Kmetija slavnih, in Master Chef Slovenija 2017. Kot transspolna ženska je Salome izdala tudi knjigo o svojem življenju z naslovom “Novo rojstvo“.

Salome je sedaj zablestela še na odrskih deskah, in sicer v vlogi v zabavnem muzikalu Menopavza, ki ga uprizarja Spas teater. S tem se je njena kariera še bolj razcvetela in dokazala je, da njene talente resnično ni mogoče omejiti na eno področje.

Za vas je pripravila avtorski stand up kabaret, poln glamurja, smeha, glasbe in komičnih dogodkov iz njenega življenja. Salome obljublja večer, poln njenega značilnega izvirnega humorja in pevske bravuroznosti. Ob njenem nastopu zagotovo ne boste ostali ravnodušni, saj je njena življenjska zgodba, prepletena s humorjem, zares edinstvena.

Vstopnice za ta nepozaben dogodek lahko kupite po ceni 15 evrov na recepciji ZKŠTM in eno uro pred koncertom v Večnamenski dvorani Kotlje. Pohitite, saj je število vstopnic omejeno!

Ne zamudite priložnosti, da doživite večer s Salome, ki vas bo zagotovo nasmejala in navdihnila.

Vir: ZKŠTM Ravne

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Kdo ne pozna Salome in njenega prepoznavnega smeha? Tokrat vas bo s smehom navduševala v Kotljah.