Search
Close this search box.

V Koroškem domu starostnikov Slovenj Gradec so praznično vzdušje ustvarili z izjemnimi adventnimi venčki (FOTO)

V Koroškem domu starostnikov Slovenj Gradec so izdelovali adventne venčke za prihajajoči praznični čas. Obiskali pa so jih tudi otroci vrtca Škratice Mice.

Približuje se praznični december, obdobje, ko domovi in mestna središča zažarijo v čarobnih lučkah adventnih venčkov. Letošnji adventni čas Koroškega doma starostnikov Slovenj Gradec bo še posebej očarljiv, saj so stanovalci domišljiji pustili prosto pot, kar se vidi v izjemno lepih in izvirnih adventnih venčkih, ki že krasijo njihov domov.

Pri ustvarjanju adventnih venčkov so se odločili biti kreativni in niso varčevali s prazničnim vzdušjem. Vsak venček je unikaten in izraža poseben čar tega čarobnega obdobja. Izdelovalci venčkov so združili tradicijo in sodobne elemente ter ustvarili pravo pravljično vzdušje.

Posebno presenečenje pa so jim pripravili njihovi najmlajši prijatelji iz vrtca Škratica Mica. Otroci so se z navdušenjem in domišljijo lotili izdelave okraskov, ki so jih podarili za okrasitev ene od jelk. Ti prekrasni in unikatni okraski bodo zagotovo dodali poseben čar okraševanju, obenem pa so simbol sodelovanja med generacijami in delitve praznične radosti.

Otroška domišljija je neprecenljiva, saj prinaša svežino, radovednost in iskreno veselje. Poteza najmlajših, ki so s svojimi ročno izdelanimi okraski polepšali praznično okolje, jih je ganila in navdihnila. Hvaležni so za njihovo sodelovanje ter se veselijo prihodnjih čarobnih trenutkov, ko bodo skupaj delili praznično radost in toplino.

Praznično obarvan december nas že vabi, da se prepustimo čarobnosti tega posebnega obdobja, ki nas povezuje in navdihuje s toplino ter ljubeznijo.

Ob tej priložnosti vas stanovalci doma vabijo na Miklavžev sejem, ki bo 1. decembra v avli Koroškega doma starostnikov Slovenj Gradec. Na voljo bodo različni praznični izdelki stanovalcev. Vabljeni.

Vir: Koroški dom starostnikov Slovenj Gradec

Fotogalerija

Dogodki

V Koroškem domu starostnikov Slovenj Gradec so izdelovali adventne venčke za prihajajoči praznični čas. Obiskali pa so jih tudi otroci vrtca Škratice Mice.