V Koroškem domu starostnikov Črneče brez novih okužb, vsi testi so bili negativni

V Koroškem domu starostnikov v Črnečah niso odkrili novih okužb s koronavirusom, v rdeči coni doma ostajata še dve osebi, štiri pa so hospitalizirane. S ponedeljkom začenjajo ustaljen način dela. Pripravljajo pa tudi koncert in torto.
Crnece_slika1

“Z velikim veseljem vam sporočamo, da so bili včeraj odvzeti brisi pri stanovalcih in zaposlenih na oddelku, kjer se je okužba pojavila prvič, negativni. S ponedeljkom, 5. 10. 2020, se na oddelek z osebnim spremljanjem vrača ustaljen način dela. V rdeči coni doma ostajata stanovalka in stanovalec, 4 stanovalke so še hospitalizirane v bolnišnici,” so zapisali na Facebook strani doma.

V torek so v domu odvzeli 26 brisov in vsi so bili negativni.

“Iskrena zahvala vsem zaposlenim, ki ste se trudili za naše stanovalce preko svojih moči. Zaradi vaše požrtvovalnosti nam je uspelo! Vsem stanovalcem iskreno čestitamo ob jutrišnjem mednarodnem dnevu starejših – 1. oktober. Zahvaljujemo se vam za razumevanje in potrpežljivost,” so še zapisali in dodali, da bodo ob tej priložnosti pripravili koncert pred domom, posladkali pa se bodo s torto.

Vir: Facebook Koroški dom starostnikov Črneče

Preberi še:  Cepljenje nas izjemno dobro ščiti pred težjo obliko bolezni, ki bi zahtevala bolnišnično zdravljenje

Dogodki

Prosta delovna mesta

Kaj bomo danes jedli?

Zadnja obvestila

prijavi se

prijavi se v svoj račun