Search
Close this search box.

V Knjižnico Slovenj Gradec prihaja Nina Osenar Kontrec

Vabljeni na predstavitev knjige v Objemu življenja, avtorice Nine Osenar Kontrec.

Knjižnica Ksaverja Meška vabi vse ljubiteljice in ljubitelje zanimivih knjig, da se udeležite predstavitev knjige V objemu življenja, avtorice Nine Osenar Kontrec.

Predstavitev bo potekala v prostorih Knjižnice Ksaverja Meška, v torek, 23. januarja 2024, ob 18. uri. Pogovor z avtorico knjige bo vodila Natalija Križaj.

Nina Osenar Kontrec je priznana slovenska televizijska voditeljica in pevka. S svojo karizmo, šarmom in talentom se je uveljavila kot ena vodilnih medijskih osebnosti v Sloveniji.
Prepoznavna je po pronicljivem voditeljskem slogu, energičnosti in profesionalnosti, ki jo je pridobila v svoji bogati karieri.

Knjiga V objemu življenja govori o trpki življenjski preizkušnji, ki jo je doletela kmalu po rojstvu sina. Sindrom kronične utrujenosti z mialgičnim encefalitisom jo je za pet let prikoval na posteljo, za vedno pa zaznamoval njeno milo dušo. Bolezni navkljub je Ninina pripoved prežeta z ljubeznijo in je lahko vir motivacije in navdiha za bralce, ki se morda znajdejo na podobnih življenjskih prelomnicah. Nudi iskren vpogled v njeno notranje življenje, boj z boleznijo, misli, vrednote in filozofijo, ki so jo preoblikovale kot osebo, in vseskozi preslikava na plan neusahljivo ljubezen do življenja.

Nina piše v sočnem, lahkotno viskoznem in hkrati iskrivo mehkem jeziku, ki nas popelje skozi barvito zorenje predanega partnerskega odnosa, njene čuječe osebnosti in srca, polnega brezpogojne ljubezni. Knjiga je osebnoizpovedni roman, hkrati pa nudi tudi znanstveni pogled na bolezen samo, možne sprožilce, vzrok in to, kako lahko ozdravimo.

Vabljeni, da se udeležite predstavitve in razmišljanj izjemne avtorice.

Vir: Knjižnica Ksaverja Meška Slovenj Gradec in FB Nina Osenar

Dogodki

Vabljeni na predstavitev knjige v Objemu življenja, avtorice Nine Osenar Kontrec.