V Izoli naj bi ženski iz vozička skušali ugrabiti otroka

policija

Moški je v torek popoldne policiji prijavil poskus ugrabitve otroka, do katerega naj bi v nedeljo prišlo v Izoli, so sporočili iz Policijske uprave (PU) Koper. Policisti in kriminalisti intenzivno zbirajo informacije o dogajanju. Policija ob tem poudarja pomen čimprejšnje prijave tovrstnih dogodkov.

Po neuradnih informacijah, ki jih je v torek navedel spletni portal Regionalobala, naj bi domačin z otrokom v vozičku dvigoval denar na bankomatu, ko je slišal zvok odklepanja varnostnih pasov. Ko se je obrnil, je zagledal dve ženski, ki se sklanjata nad njegovega otroka in ga skušata vzeti iz vozička. Ženski naj bi uspel v njuni nameri zaustaviti in prepoditi, je še navedel omenjeni portal.

Še v torek je pomočnik vodje sektorja kriminalistične policije na Policijski upravi (PU) Koper Dejan Grandič ob robu izjave za medije pojasnil, da na policiji podatkov o poskusu ugrabitve nimajo, obenem pa je pozval k prijavi tovrstnih dejanj, saj “gre za hudo dejanje, katerega preiskavo se mora začeti takoj”.

Iz PU Koper so danes sporočili, da je v torek popoldne moški prijavil dogodek, policisti in kriminalisti pa intenzivno zbirajo informacije o dogajanju.

Ob tem so ponovno poudarili, da je tovrstne dogodke nujno prijaviti čim prej na interventno številko 113, saj je njihovo preiskovanje s časovno oddaljenostjo dogodka vse težje.

Dogodki

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Več iz istega kraja

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.