Search
Close this search box.

V Infopisarni v Dravogradu pripravili Velikonočni park

Razstavo pirhov so odprli v ponedeljek, 25. marca 2024 v Infopisarni v Dravogradu.

V razstavnih prostorih Infopisarne v Dravogradu so včeraj, 25. marca 2024, potekalo odprtje razstave pirhov in številnih drugih okraskov domačinke Lotke Nenadič.

Lotka vsako leto tradicionalno pripravi novo razstavo ob tem prazniku in tudi ob božičnih praznikih njena dela krasijo prostore v Infopisarni. Tako je tokrat pripravila svojo že 47. samostojno razstavo, na kateri je na ogled preko 600 novih umetelno okrašenih pirhov ter veliko drugih velikonočnih okraskov, ki jih je Lotka izdelala v zadnjem letu.

Razstava je zasnovana na poseben način in deluje kot pravi Velikonočni park, po katerem se lahko sprehodimo in občudujemo prelepe okraske. Na odprtju je vse prisotne pozdravil tudi župan Občine Dravograd, Anton Preksavec, ki se je ob tej priložnosti Lotki tudi zahvalil za njen doprinos k bogatemu kulturnemu dogajanju in promociji naše občine.

Za glasbeni program sta poskrbela Iva Plimon in Gal Barbič, ki se učita kitare v Glasbeni šoli ravne na Koroškem oddelek Dravograd pri prof. Poloni Blaznik. Razstava bo odprta do 7. aprila 2024 v delovnem času Infopisarne.

FOTOGALERIJA:

Vir: Robert Preglau, Vodja OI JSKD Dravograd

Dogodki

Razstavo pirhov so odprli v ponedeljek, 25. marca 2024 v Infopisarni v Dravogradu.