Search
Close this search box.

V Habitat prihaja festival alternative in raznolikosti: 3. FAR FEST

MAD praznuje 9. rojstni dan z 3. FAR FEST-om. Vabljeni na dvodnevno dogajanje.

MAD te zadnji majski vikend – na predvečer in na dan mladosti, vabi na svoj 9. rojstni dan oziroma 3. FAR FEST. Šli bodo skoraj 𝘢𝘭𝘭 𝘪𝘯, skoraj zato, ker morajo kakšen adut prišparat za svečani jubilej, ki bo prihodnje leto.

Neimenovan slovenski starševski portal pravi, da otrok pri okrog 9 letih postane raziskovalec družbenih odnosov, pri čemer išče razloge, da bi izbiral svoje prijatelje in povečeval svoj socialni krog. Merilo za to je največkrat skupna dejavnost, izrednega pomena pa postaja tudi pripadnost skupini,so zapisali na Facebook strani Mladi: Alter društvo.

Društvo MAD je v devetih letih delovanja je najprej nudil idejni dežnik za isto misleče mlade alternativce, kmalu za tem 4 leta deloval kot prostor raziskovanja, ustvarjanja in udejstvovanja, od 2019 pa se bolj po nomadsko, a še vedno ukoreninjen v slovenjgraško mladež, po najboljših močeh trudil za ohranjanje alter scene. 

Praznovanje 3. FAR FESTA bo trajalo kar dva dni. V petek, 24. maja 2024, bo popestrila hišna DJ Deskuta prav tako si boste lahko ogledali celovečerna jugoslovanska filma Rdeči boogie ali Kaj ti je deklica, oba sta iz leta 1982.

Vstop na petkovo dogajanje je brezplačno.

Medtem, ko vas v soboto, 25. maja 2024, pričakujejo od 14:00 ure dalje, kjer se bo na stojnicah predstavil pester nabor lokalnih društev in umetnikov; kuhala se bo pašta, mogoče celo palačinke. Postavljen bo tudi otroški kotiček, tako da vabljeni vsi mladi raziskovalci in njihovi spremljevalci. 

Za vaše muzikalne užitke bodo poskrbeli:

  • DJ Schmon
  • Adi Smolar
  • Fidži a.k.a Picaboj
  • Kavasutra
  • Woygn
  • Odpisani

Vstopnina za člane je 5 eurov, za nečlane pa 8 eurov. Priporočajo se tudi za prispevke. Dogodek je sofinanciran s strani JSKD Slovenj Gradec.

Vir: Mladi: Alter društvo

event cover
Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments
MAD praznuje 9. rojstni dan z 3. FAR FEST-om. Vabljeni na dvodnevno dogajanje.