Search
Close this search box.

V Grajskem parku na Ravnah bodo na svoj račun prišli modelarski navdušenci

V soboto, 17. junija 2023, bo v Grajskem parku na Ravnah na Koroškem potekal modelarski dan v izvedbi Modelarskega kluba Extra.

Te zanimajo daljinsko vodena letala, helikopterji, avtomobili? Če te, pridi jutri, 17. junija od 13. ure naprej v Grajski park na Ravnah na Koroškem, kjer bo potekal Modelarski dan v organizaciji Modelarskega kluba Extra.

Dogodek je namenjen otrokom vseh starosti, osrednji del pa bo namenjen šolskim otrokom, saj si bodo lahko otroci s pomočjo mentorjev in članov kluba izdelali enostavne modele letal ter se z njimi pomerili v tekmovanju.

Za vse ljubitelje letalskih modelov bodo v Modelarskem klubu Extra poskrbljeno s statičnim prikazom najrazličnejših modelov letal: šolskih, jadralnih, motornih, akrobatskih, več-rotornikov (dronov) in še več. Z veseljem pa bodo pokazali tudi svoje modele čisto od blizu ter odgovarjali na vsa vprašanja.

Prav tako bodo v Grajskem parku postavili manjši poligon za vožnjo z radijsko vodenimi avtomobili.

Kot posebna poslastica pa bo na voljo tudi simulator letenja z modeli, kjer se boste lahko preizkusili v letenju z najrazličnejšimi modeli, brez nevarnosti za to, da bi se kakšen model poškodoval.

Modelarski klub Extra Ravne na Koroškem deluje že od leta 2000. Vse od takrat se aktivno ukvarja z modelarstvom, vsemi vrstami, predvsem pa letalskim modelarstvom. Z dejavnostjo spodbujajo številne mlade v tehnično usmeritev, letalstvo ter s tem ohranjanje in razvijanje tehnične kulture.

Vabljeni, da se v jutri, v soboto, 17. junija, pridružite Modelarskemu klubu Extra na dnevu odprtih vrat in prazniku modelarstva v Grajskem parku na Ravnah v čim večjem številu, saj vstopnine ni.

Vir: Modelarski klub Extra

Dogodki

V soboto, 17. junija 2023, bo v Grajskem parku na Ravnah na Koroškem potekal modelarski dan v izvedbi Modelarskega kluba Extra.