Search
Close this search box.

V februarju se v Slovenj Gradcu odpira poslanska pisarna Državnega zbora

Koroški poslanec Dušan Stojanovič je sporočil, da se v februarju uradno odpira poslanska pisarna Državnega zbora v Slovenj Gradcu.

Kot je koroški poslanec Dušan Stojanovič zapisal na svojem Facebook profilu, se z naslednjim ponedeljkom, 6. februarjem 2023, po uradni ustanovitvi lokalnega odbora Gibanje Svoboda Slovenj Gradec tudi uradno odpira poslanska pisarna Državnega zbora v Mestni občini Slovenj Gradec. Poslanska pisarna je v Slovenj Gradcu na naslovu Meškova ulica 2 sicer prisotna že vrsto let, na voljo pa je vsem občankam in občanom, da podajo svoje pobude, se na njih obrnejo po pomoč pri reševanju problemov, ter kot stična točka zakonodajne veje oblasti z lokalno skupnostjo.

Dušan Stojanovič je na svojem profilu zapisal: ”Ker je zaradi nepredvidljive dinamike dela v Državnem zboru včasih težko zagotoviti prisotnost, so prav ponedeljki običajno namenjeni poslanskemu delu na lokalnem terenu, zaradi česar bo v Slovenj Gradcu poslanska pisarna, namenjena volilnemu okraju Slovenj Gradec – Mislinja, odprta ob ponedeljkih med 9. in 12. uro.”

Da pa bi lahko vsi prišli na vrsto s svojimi pobudami in vprašanji, je najbolje, da se za termin predhodno dogovorite preko elektronske pošte dusan.stojanovic@dz-rs.si, ali preko Facebook strani poslanca Dušana Stojanoviča. Prav tako pa je možno vse pobude, predloge in vprašanja za poslanca posredovati tudi preko elektronskih kanalov, kot že doslej, tako v času uradnih ur poslanske pisane kot tudi izven le-teh.

Dušan pa je na svojem profilu zapisal še: ”Sodelovanja in klepeta z vami se izjemno veselim ter se zahvaljujem za vaše predloge, vprašanja in pobude.”  

Vir: FB Dušan Stojanovič