Search
Close this search box.

V Dvorcu Bukovje je sinoči potekal koncert za zaljubljene

V baročnem vzdušju sta koncert pripravili pevki Polonca in Klavdija.

Koncert, ki je bil nekakšna napoved praznika vseh zaljubljenih v prihodnjem tednu, je potekal sinoči, ob 18. uri v Dvorcu Bukovje. Zagotovo imeniten ambient za vse, ki imajo radi romantiko.

Polonca in Klavdija sta nov duet, spoznali pa sta se že dvajset let nazaj in to na Ptujskem festivalu. Takrat sta peli vsaka pri svojem ansamblu. Polonca je bila pevka pri ansamblu Vitezi Celjski, Klavdija pa pri Ptujskih pet. Od takrat sta nerazdružljivi.

Plod dolgoletnega prijateljstva je tudi zanimivo glasbeno sodelovanje. Lep večer sta prisotnim pričarali tudi sinoči. Poleg lepih melodij so se gostje lahko tudi posladkali z odličnimi sladicami, dame so prejele rožico. Sicer pa je prav Dvorec Bukovje tudi protokolarni prostor v Dravogradu in v njem je veliko parov sklenilo svojo zakonsko zvezo.

Foto: Tomo Jeseničnik (Fb Dravit Dravograd)

Ljubezen svet vrti in je najmočnejša sila. Kjer je ljubezen, tam je življenje. V torek, 14. februarja bomo torej praznovali Valentinovo. Enim ta praznik pomeni več, drugim manj. Zato valentinova voščila namenjamo tudi prijateljem ter ljudem, ki jih imamo radi. Lahko pa pogledate v svoje srce in zapišete na list papirja vse kar vam na ta dan govori in koga presenetite in mu polepšate dan.

Vir: JZ Dravit

Dogodki

V baročnem vzdušju sta koncert pripravili pevki Polonca in Klavdija.