V Dravogradu so se s sprejemom zahvalili gasilkam in gasilcem za njihova nesebična dejanja (FOTO)

V Dravogradu so v znak zahvale pripravili sprejem za gasilke in gasilce iz PGD Dravograd, PGD Šentjanž pri Dravogradu, PGD Libeliče, PGD Črneče in PGD Trbonje.

Včeraj je v Dravogradu potekal sprejem herojev, ki so sodelovali v gašenju na Krasu. Občina Dravograd, KS Dravograd in JZ Dravit so organizirali sprejem in pogostitev prostovoljcev in prostovoljk iz PGD na njihovem območju.

V imenu Gasilske zveze Dravograd jih je pozdravil poveljnik Bojan Zavec, v imenu občine in KS Dravograd pa podžupan Anton Preksavec. V spremljevalnem programu so sodelovali Danaja Grebenc, Dominik Pečnik Zeme in ansambel Zeme.

Hvala vsem in hvala vsem Dravograjčanom in Dravograjčankam, ki ste prišli pozdravit naše junake. Ko se družimo, vedno zmagamo,” je po dogodku na Facebooku zapisal Ferdo Abraham, predsednik sveta KS Dravograd.

FOTOGALERIJA

Danes smo pokazali veliko srce. Hvala vsem, ki ste prišli pozdravit naše heroje. Ponosni do neba! V nesreči nisi nikoli sam. Na pomoč! Hvala Danaja Grebenc in ansambel Danijela Bojan Zeme Pečnik za glasbeni vložek ter Dravit Dravograd in Dravograd KS Dravograd za pomoč pri organizaciji. Še posebej pa zahvala Dominiki Knez za vodenje prireditve,” pa je po sprejemu spo5roil podžupan Anton Preksavec.

FOTOGALERIJA