Search
Close this search box.

V Dravogradu je potekal sprejem Evropske prvakinje v košarki Ule Krenk (FOTO)

Včeraj, 13. julija 2023, so v Dravogradu pripravili sprejem Evropske prvakinje v košarki Ule Krenk.

Včeraj 13. julija, je pred dvorano ŠPIC D potekal sprejem Evropske prvakinje v košarki – domačinke Ule Krenk. Zlato prvakinjo je pričakala lepa množica ljudi, ki so jo z navdušenjem pozdravili.

V sprejem jih je z uvodnimi besedami popeljala Anita Stepišnik, ko so Ulo s sirenami in vodnim sprevodom pripeljali gasilci PGD Dravograd. Prvakinja je namenila nekaj vtisov s prvenstva, na odru pa se ji je kasneje pridružil še oče Aleš Krenk.

Čestitke so ji namenili tudi: predstavnik KK Dravograd Damian Ilievski, predsednik KS Dravograd Ferdo Abraham in župan Občine Dravograd Anton Preksavec.

Na koncu sprejema je sledila še manjša pogostitev ob zvokih harmonike, na katero je zaigrala virtuozinja Danaja Grebenc.

Iskrena hvala vsem, ki ste omogočili tako lep sprejem za Ulo – Dravit Dravograd, KS Dravograd s predsednikom Ferdom Abrahamom na čelu, Košarkarski klub Dravograd in predvsem PGD Dravograd , katerim se še posebej zahvaljujemo za vašo nesebično predanost in izjemno delo, ki ga opravljate vsak dan, da bi zaščitili skupnost,” so zapisali na Facebook profilu Občine Dravograd.

Naj spomnimo, da so Košarkarice Slovenije v finalu evropskega prvenstva do 18 let premagale Francijo s 63:61 (23:14, 35:34, 50:49). Z zlato medaljo so presegle uspeh slovenske selekcije do 20 let, ki je bila na EP 2017 na Portugalskem druga.

Vir: FB Občina Dravograd

Fotogalerija

Dogodki

Včeraj, 13. julija 2023, so v Dravogradu pripravili sprejem Evropske prvakinje v košarki Ule Krenk.