V domu Na Fari stanovalci zopet v “svojih” sobah, ponovno so se razveselili presenečenja

V Domu starejših Na Fari se stanovalci vračajo v "svoje" sobe, ponovno so se razveselili presenečenja. Direktorica pa je še sporočila, da so zaključili s pisanjem dnevnih novic, naslednji teden pa bodo, če bodo vsi zaposleni prisotni, pričeli s storitvijo kosil za zunanje odjemalce.

V včerajšnjem sporočilu za javnost je direktorica prevaljskega doma starostnikov Stanka Vauh sporočila, da imajo veliko dela s preselitvami in vzpostavljanjem prvotnega stanja, kar jim sedaj tudi uspeva. “Stanovalci so se razveselili “svojih” sob, nekateri pa se bodo vrnili v svoje sobe šele tekom naslednjega tedna. Za praznike želimo biti že vsi – kot radi rečemo – na svojih mestih,” je zapisala direktorica.

V domu pa jih je zopet razveselilo presenečenje. “Gospa (predstavila se je z imenom Darinka) je poklicala po telefonu socialno službo doma in povedala, da želi obdariti enega našega stanovalce za praznike,” je pojasnila direktorica in dodala, da je v recepciji doma že čakalo darilo z voščilnico. Socialna služba je izročila darilo stanovalki, za katero vedo, da v času praznikov ne bo imela obiskov.

“Gospa Darinka (kdorkoli ste, ker več ne vemo): najlepša HVALA vam za obdaritev naše stanovalke. To je bilo presenečenje in naše veselje ter presenečenje in veselje za našo stanovalko,” je zapisala Vauh.

Z včerajšnjim dnem pa so zaključili s pisanjem dnevnih novic. Oglašali se bodo občasno, ob posebnih priložnostih, ob zanimivih temah, ob objavah informiranja javnosti, “najraje pa seveda ob lepih trenutkih,” je sporočila direktorica in dodala, da bodo v naslednjem tednu obvestili zunanje odjemalce kosil, če bodo že vsi zaposleni, ki skrbijo za to storitev na delovnih mestih.

VIR: Dom starostnikov Na Fari

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije