V Dobji vasi vlomilec ukradel 12 motornih žag. Na Ravnah voznica izsilila prednost kolesarju, na Muti voznica trčila v vozilo pred seboj

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 301 klic občanov. 77 je bilo interventnih, eden nujen. 20 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, eden s področja mejnih zadev in tujcev, 36 s področja prometne varnosti in 20 s področja javnega reda in miru, so sporočili s PU Celje. Kar nekaj dela pa so imeli tudi koroški policisti.

Okoli 15. ure so prometno nesrečo z lažjimi poškodbami obravnavali na Ravnah na Koroškem. Povzročila jo je voznica osebnega vozila, ki je izsilila prednost kolesarju. Kolesar se je v trčenju lažje poškodoval.

Okoli 17. ure so prometno nesrečo z lažjimi poškodbami obravnavali na Muti, kjer je voznica osebnega vozila zaradi vožnje s prekratko varnostno razdaljo trčila v vozilo pred seboj, to vozilo, pa je nato odbilo še v tretje vozilo. V prometni nesreči sta se lažje poškodovali dve osebi, ki sta bili prepeljani v SB Slovenj Gradec.

Gasilci PGD Radlje ob Dravi in KGZ Ravne na Koroškem so zavarovali kraj dogodka, pomagali policiji pri usmerjanju prometa, na vozilih odklopili akumulatorja, posuli razlite motorne tekočine ter očistili cestišče.

V Dobji vasi je neznani storilec vlomil v trgovske prostore in ukradel 12 motornih žag.

Vir: PU Celje, SPIN