Search
Close this search box.

V Črni kmalu nov kozmetični salon

Črna na Koroškem bo kmalu bogatejša za kozmetični salon, Studio lepote Angelika, ki ga v središču vasi olimpijcev ta konec tedna odpira mlada domačinka.

Angelika se je po zaključku šolanja odločila, da se poda na samostojno pot in svoje znanje ter izkušnje, ki jih je pridno nabirala vsa ta zadnja leta, ponudi tudi široki množici ljudi. V modernem in stilsko dovršenem Studio lepote Angelika bodo od sobote naprej, za vas poskrbeli od glave do peta. Storitve pa so namenjene tako ženskam, kot tudi moškim.

Uradno odprtje kozmetičnega salona z dnevom odprtih vrat bo v soboto, 15. 8. 2020, ob 10. uri. V Centru 18a pa se lahko oglasite in si novo črnjansko pridobitev ogledate tudi čez dan, z vsemi nasveti in informacijami vam bo prijazno osebje na voljo vse do 17. ure. Imeli pa boste tudi možnost sodelovati v nagradni igri.

V Studio lepote Angelika se boste lahko po predhodnem naročilu med drugim odpravili na nego obraza, ličenje, različne masaže, manikiro in pedikuro. Seveda bo damam na voljo tudi podaljševanje nohtov ter navadno in permanentno lakiranje. Lahko pa omenjene storitve v obliki darilnih bonov podarite tudi vašim najdražjim.

Za naročila in vse dodatne informacije lahko pokličete na 031 897 805, lahko pa obiščete tudi njihovo Facebook stran, kjer boste našli vse aktualne informacije in z malo sreče že v naslednjih dneh osvojite tudi lepo nagrado.

Črna na Koroškem bo kmalu bogatejša za kozmetični salon, Studio lepote Angelika, ki ga v središču vasi olimpijcev ta konec tedna odpira mlada domačinka.