Search
Close this search box.

Uspešen zaključek 12. Turnirja za pokal Mestne občine Slovenj Gradec v malem nogometu (FOTO)

V soboto, 6. januarja 2024, v športni dvorani Mestne občine Slovenj Gradec odvil že 12. turnir za Pokal MO Slovenj Gradec, ki ga je soorganiziralo Športno društvo Stari trg.

Dogodek je oživil praznično vzdušje, saj se je nadaljevala tradicija poprazničnega igranja malega nogometa, ki jo je v poznih 90. letih prvič organiziral g. Drago Štruc z ekipo KMN KG ŠTRUC.

Letošnji turnir je ponovno privabil maksimalno število ekip, kar 24, kar je odsev zanimanja in strasti lokalne nogometne skupnosti. Številni navijači in ljubitelji nogometa so bili deležni vrhunskih dvobojev, atraktivnih potez, natančnih golov ter dobrih obramb. Poleg športnega užitka je bilo tudi veliko smeha, kar je dodatno popestrilo dogajanje na igrišču.

Posebna zahvala gre sodnikoma, Juriču in Radetu, ki sta z odličnim vodenjem tekem poskrbela, da ni bilo poškodb, hude krvi in jeze med igralci. Njuna strokovnost je prispevala k fair playu na turnirju.

Pokale najboljšim ekipam sta podelila župan Mestne občine Slovenj Gradec, Tilen Klugler, ter slovenski reprezentant Žan Karničnik, ki je sam kot mlajši že sodeloval na turnirjih v Starem trgu.

Najvišje stopničke so zasedle naslednje ekipe:

  • Prvo mesto: TTG-BV7 iz Velenja
  • Drugo mesto: Picerija Rondo Figo Pub
  • Tretje mesto: S-Design
  • Posebno priznanje: Smrkci

Iskrene čestitke vsem vsem ekipam, ki so sodelovale na turnirju.

Organizatorji so se ob tem dogodku zahvalili vsem, ki so prispevali k uspehu tega tradicionalnega športnega dogodka za podporo in sodelovanje. V upanju na nadaljevanje tradicije se že veselijo prihodnjega turnirja.

Vir: FB Športno društvo Stari trg

Fotogalerija

Dogodki

V soboto, 6. januarja 2024, v športni dvorani Mestne občine Slovenj Gradec odvil že 12. turnir za Pokal MO Slovenj Gradec, ki ga je soorganiziralo Športno društvo Stari trg.