Uporabniki VDC Ravne z rožicami razveseljujejo ženske

V delovni enoti VDC Ravne na Koroškem izvajajo projekt Mesec marec - mesec žensk, v okviru katerega že nekaj let po mestu mimoidoče razveseljujejo z rožicami, ki jih izdelajo sami. Razveselili so tudi dame iz Koroškega medgeneracijskega centra, knjižnice na Ravnah, ravenske občine in komunale.
161319257_105880638251926_9204389243541968834_o

V VDC Ravne z uporabniki izdelujejo rožice, s katerimi bodo obdarili tiste ženske, ki so zaposlene v institucijah, ki so za njih pomembne, so povedali ob obisku knjižnice. Ravenska knjižnica je tako ena izmed institucij, ki jim veliko pomenijo in so tam vedno dobrodošli, so dodali.

Obiskali so tudi Koroški medgeneracijski center, kjer so ob obisku na Facebook strani zapisali: “Ker je mesec marec posvečen ženskam, so nas danes obiskali zaposleni in uporabnica VDC Ravne na Koroškem in nas obdarili s čudovitimi izdelki, ki jih bomo razdelili med naše članice takoj, ko bomo odprli vrata centra. V imenu Koroškega medgeneracijskega centra še enkrat najlepša hvala.”

“Izvajamo projekt Mesec marec – mesec žensk. Z uporabniki izdelujemo rožice, s katerimi bomo letos obdarili tiste ženske, ki so zaposlene v institucijah, ki so za nas pomembne,” so bile besede gospoda Kropivnika in uporabnikov VDC Ravne, ki so z ročnno izdelanimi rožicami dan polepšali tudi damam na ravenski občini.

VIR: KOK, KMC, Občina Ravne

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.