Search
Close this search box.

TV serija Skrito v raju z Luko Basijem

V ponedeljek prihaja na Pop TV serija Skrito v raju. Istoimenski hit Luke Basija že čez milijon predvajanj na YouTubu.

Eden najbolj prodornih glasbenikov, Luka Basi, je lani predstavil svojo prvo pesem v slovenščini, Skrito v raju, ki je takoj postala hit. Zdaj jo boste spoznali še kot naslovno temo vroče nove domače TV-serije.

Spomnimo kaj je Luka povedal ob izidu pesmi pred poletjem: “Nekaj časa sem se bal, da moje skladbe v slovenščini ne bodo imele take čarovnije, a sem potiho vedel, da bo prišel čas, ko me bo nekaj brcnilo v rit in bom naredil tudi ta korak. Rad presenečam, je pa težko stopiti iz cone udobja. Hiti, ki sem jih posnel, so postali stalnica zabav, na obeh straneh meje. Ostajam zvest svoji zgodbi in vztrajam na tej poti, a se ustvarjanje tudi v našem lepem jeziku zdi (vsaj v mojem primeru) nekaj novega, svežega in nekaj, na kar so me že daljši čas nagovarjali tako oboževalci, kot mediji in kolegi.”

No, dobrega pol leta kasneje je jasno, da so mediji in poslušalci Lukovo pesem Skrito v raju, sprejeli odlično. Samo na YouTubu je zabeležila že čez 1.1 milijona predvajanj in pristala obvezna na Basijevih koncertih: “Ko moraš skoraj eno leto skrivati, da imaš prvič v življenju naslovno pesem za tako super serijo, res ni lahko. Moje veselje je nepopisno. Komaj že čakam, da zagledam in zaslišim Skrito v raju še v TV-seriji. Vsaj tako pa se veselim tudi prihajajočih koncertov, kjer so že v minulih mesecih obiskovalci glasno prepevali te verze in mislim da bo moja prva pesem v slovenščini zdaj le še bolj odmevala.”

Serija Skrito v raju bo od ponedeljka ob večerih na ogled na programu Pop TV. Morje, sonce, ljubezenske iskrice, predrzne spletke in temačne skrivnosti so glavni spremljevalci večerov med tednom vseh generacij. Dogajanje se tokrat zapleta med idiličnim istrskim kampom Paradisom in vrvežem prestolnice, kjer potekajo umazani posli medicinske mafije. Njen cilj je privatizacija zdravstvenega sistema. Prav zato je prijetno sproščujoč in majhen istrski kraj prikladno zatočišče naših junakov. V ospredju spremljamo ljubezensko zgodbo, ki pa se v brezskrbnem poletnem vzdušju prepleta z ranami iz preteklosti, zapleti in številnimi nesporazumi. Bo glavnima junakoma uspelo prebroditi vse prepreke, ki so postavljene pred njiju? Bosta kljub vsemu znala premostiti preteklost, ki ju je zaznamovala še pred usodno puščico Kupida? Čaka nas pravi morski skok v poletje, v katerem bomo zaplavali skupaj z vsemi našimi junaki.

Igrajo: Gaja Filač, Matej Zemljič, Aleš Valič, Sabina Kogovšek, Mila Peršin, Vesna Pernačič

  • Glasba: Raay
  • Besedilo: Marjetka Vovk
  • Aranžma: RAAY MUSIC
  • Videoprodukcija: NEO VISUALS
  • Založba: Nika Records / Raay Music

Luka Basi je po podatkih analitičnega orodja Viberate, ki meri promet na spletnih glasbenih platformah in družabnih omrežjih, 7. najbolj vroč slovenski glasbenik na svetu.

Vir: Gregor Zalokar

Dogodki

V ponedeljek prihaja na Pop TV serija Skrito v raju. Istoimenski hit Luke Basija že čez milijon predvajanj na YouTubu.