Search
Close this search box.

Turistično društvo Mislinja praznovalo častitljivih 40 let

V petek, 17. marca 2023, je potekal občni zbor Turističnega društva Mislinja, istočasno pa so obeležili tudi 40 let delovanja.

Redni letni občni zbor članov Turističnega društva Mislinja je pretekli petek, 17. marca 2023, potekal v gostilni Repolusk v Doliču. Ker pa v tem letu praznujejo tudi častitljiv jubilej, obeležili so namreč 40 let delovanja društva, so obe priložnosti kar združili. Kot se za tako visok jubilej spodobi, so ob tej priložnosti izdelali bilten, ki vključuje vsa njihova udejstvovanja in rezultate dela v preteklih štirih desetletjih delovanja.

Na praznovanju obletnice in občnem zboru so bili prisotni štirje bivši predsedniki društva, ki so vsak v svojem mandatu pomembno prispevali k razvoju in zgodbi, ki jo snuje društvo. Za seboj imajo tako kar nekaj večjih projektov, ki so pripomogli k povečanju turistične ponudbe in razvoju občine Mislinja, a ker nikakor ne želijo zaspati na preteklih lovorikah, tudi v prihodnje načrtujejo marsikaj in imajo za ta namen dobro zastavljen načrt dela in delovanja. Tudi v letih, ki prihajajo, bodo poskušali nadaljevati z aktivnostmi in delom društva z enako vnemo kot doslej, ter na ta način še naprej bogatiti turistično ponudbo in promocijo domačega kraja.

Prav tako so ob tej priložnosti podelili priznanja zaslužnim članom in sodelavcem društva, saj brez njih tako uspešno delovanje ne bi bilo mogoče. Po slovesnosti pa so si člani društva privoščili veselo in sproščeno kramljanje, si izmenjali mnenja in ideje za prihodnost, privoščili pa so si tudi pogostitev. Da pa je bilo slavje ob tako visokem jubileju popolno, so se tudi zavrteli na plesišču.

Nekaj utrinkov pa si poglejte v spodnji galeriji:

Vir: Turistično društvo Mislinja

Dogodki

V petek, 17. marca 2023, je potekal občni zbor Turističnega društva Mislinja, istočasno pa so obeležili tudi 40 let delovanja.