Search
Close this search box.

Tukaj je nova energična skladba Dunje Vrhovnik, ki nosi pomenljiv naslov “Čudež si tudi ti”

Čudež si tudi ti je naslov udarne skladbe, ki jo danes premierno predstavlja javnosti Dunja Vrhovnik. Nastala je za posebno priložnost. Kmalu pa nas čaka še kakšno presenečenje, ki ga pripravlja ...

To, da je Korošica Dunja Vrhovnik vsestransko nadarjena, vemo. V njenih talentih se kriva kitaristka, pevka, kantavtorica, producentka in še kaj bi se našlo. Tokrat preseneča z udarno in energično skladbo z naslovom “Čudež si tudi ti”.

Dunja pravi, da že sam refren pesmi pove veliko : “Verjemi v čudeže, verjemi v sanje vse, ki uresničiš jih lahko ti. Ne čakaj na pomlad, naredi zdaj korak, da popelje te do ljudi, ki te podpirajo in ne zatirajo. Verjemi, čudež si tudi ti. Ne ustavi se, če tudi kdaj zaboli, saj to je del poti”.

Ko je dobila ponudbo od Jelke Verk, organizatorke Miss Slovenija, da bi v finalu zapela eno pesem, je po pogovoru z njo ugotovila, da želi narediti čisto novo pesem, ki ima energičen pridih. Pesem, ki te dvigne in je pozitivno naravnana. “In instrumentalno sem pesem dokaj hitro ustvarila, naredila produkcijo, potem je pa sledilo besedilo. In, ko sem razmišljala o čem bi pisala, se mi je ta dogodek, še preden se je pričel, zavrtel pred očmi in sem pomislila na dekleta, ki so se podala na to pot in se dejansko opogumila, šle iz svoje cone udobja in si postavile izziv, ki dolgoročno pomeni ena ogromna izkušnja za naprej.”

Pesem nosi spodbudno sporočilo o tem, da mora človek verjeti vase, da smo tudi – ti, jaz, ona, on nenazadnje čudeži življenja. In ko verjameš v to, da si sam ustvarjaš čudeže in posledično takšno življenje, ki ga želiš živet, vse poti postanejo lažje. Tudi tiste, ki niso.

Skrivnostno nam zaupa, da se njeno sodelovanje s projektom Miss Slovenija tukaj ne končuje, ampak šele začenja. Doda: “Nekaj čudovitega je v planu. A o tem kaj več takrat, ko bo čas za to.”

Foto: Robert Baron

Za pesem, ki je torej nastala za posebno priložnost, je posnela tudi videospot, ki je malo drugačen od tistih, ki smo jih vajeni do sedaj. Ta namreč ni posnet v naravi, ampak je direkten posnetek iz letošnjega finala za Miss Slovenije.

Pa tudi sicer Dunja nikakor ne počiva. Veliko nastopa tako na Koroškem kot tudi širše po Sloveniji. Na Koroškem pa jo lahko ujamete najprej 15. novembra 2023 v Dravogradu, potem pa 15. decembra 2023 v Radljah ob Dravi, 16. december 2023 v Hiši Ančka in še marsikje … Spremljajte jo na njenih socialnih omrežjih, kjer boste o vsem tudi obveščeni.

Do takrat pa uživajte ob njeni novi skladbi: “Čudež si tudi ti” in se ji prepustite.

Dogodki

Čudež si tudi ti je naslov udarne skladbe, ki jo danes premierno predstavlja javnosti Dunja Vrhovnik. Nastala je za posebno priložnost. Kmalu pa nas čaka še kakšno presenečenje, ki ga pripravlja ...