Tudi v Mislinji kosilo za vse osnovnošolce, naslednji teden v načrtu še za dijake

V nekaterih občinah so v tem tednu, ko se učenci šolajo na daljavo, ponudili možnost, da se naročijo na kosilo, tudi ostalim otrokom, ne le tistim, ki imajo subvencionirano kosilo. To možnost imajo med drugim tudi osnovnošolci v Mislinji, kjer se že dogovarjajo, da bi naslednji teden lahko topel obrok ponudili tudi dijakom iz njihove občine.
šola, klopi prazne

“Z namenom, da vašim otrokom tudi v času pouka na daljavo zagotovimo uravnotežen topel obrok, vas obveščamo, da bo šolska kuhinja OŠ Mislinja od torka 10. 11. 2020 dalje pripravljala kosila za vse otroke, ki bi zaradi službene odsotnosti staršev, to potrebovali,” so sporočili iz Občine Mislinja.

Kot so navedli v sporočilu za javnost, bo prevzem kosila potekal pred zunanjim vhodom v kuhinjo (vrtčevski vhod) od 11.30 do 12.30 ure. Cena kosila ostaja enaka, povečana za ceno enkratne embalaže (0,25 €) v kateri bo kosilo pripravljeno za prevzem.

V kolikor bi želeli, da bi vaš otrok prevzemal kosilo, ga nanj prijavite na šolski spletni strani pod zavihkom Šolska prehrana ali pa na tel.: 02 88 56 610 ali e-naslov: tatjana.roser@guest.arnes.si.

“Prizadevamo si, da bo z naslednjim tednom v šolski kuhinji OŠ Mislinja možen prevzem toplega obroka tudi za dijake, ki so občani Občine Mislinja. V zvezi s tem vas bomo naknadno obvestili, saj zaenkrat še poteka zbiranje podatkov iz okoliških srednjih šol. Kosilo je zaradi dobave živil in organizacije dela možno prijaviti le za cel teden, so še dodali v zapisu ki so ga objavili na Facebook strani občine.

Preberite tudi: V Slovenj Gradcu topel obrok za vse osnovnošolce, ne le tiste, ki imajo subvencionirano kosilo

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.