Search
Close this search box.

Tudi na smučišču Bukovnik v Dravogradu pričeli s smučarsko sezono (FOTO)

“Z velikimi mukami nam je končno uspelo narediti toliko snega, da smo lahko uredili progo. Z veseljem vas obveščamo, da smučišče Bukovnik prične obratovati v petek, 3. 1. 2020 ob 10. uri,” so z občutnim olajšanjem sporočili s smučišča Bukovnik.

Smučarski center Bukovnik v Dravogradu podobno kot velika večina koroških smučišč letošnjo smučarsko sezono zaradi vremenskih nevšečnosti pričenja s precejšnjo zamudo. Sami zase s ponosom pravijo, da so “več kot samo smučišče“.

Trenutno stanje smučišča Bukovnik, razvidno s prenosa preko spletne kamere.

“Je snežna pravljica sredi neokrnjenih koroških hribov. Samo nekaj minut vožnje iz doline ali slabe pol ure prijetne hoje vas loči od zasneženega smučišča, ki je primerno za smučarje vseh starosti in smučarskih znanj. Čudovita proga je primerna tako za odlične smučarje, kot tiste, ki se večkrat znajdejo na zadnjici. Vsem, ki bi radi svoje znanje nadgradili, je na voljo smučarska šola. Za otroke in vse nadobudne ljubitelje smučanja, ki bi se v svojih zrelih letih radi naučili pravilnih zavojev. Ste tudi vi med dolgimi zelenimi zimami pozabili svoje smučarsko znanje? Pridite in ga obnovite!” so zapisali v predstavitvi smučišča na svoji spletni strani.

Proga je zasnežena z naravnim in umetnim snegom, v popoldanskih urah pa osvetljena. Otrokom je na voljo zasnežen poligon, kjer se lahko naučijo ‘racati’ na smučeh in se posledično znebiti strahu pred mrzlim snegom.

Smučišče je odprto od ponedeljka do petka od 16. do 20. ure, v soboto, nedeljo, med prazniki in počitnicami od 10. do 16. ure ter od 16. do 20. ure.

VOZOVNICE:ODRASLIOTROCI do 12 let  UPOKOJENCI
Dnevna vozovnica: 12 €10 €
Dopoldanska ali popoldanska vozovnica:10 €8 €
Nočna vozovnica:11 €9 €
Sezonska vozovnica:150 €130 €
Družinska sezonska vozovnica (2+1)   (-15%):365,5 € 
Družinska sezonska vozovnica (2+2)   (-20%):448 € 

Opombe:

  • Dnevna vozovnica: od 10h do 16h
  • Dopoldanska vozovnica: od 10h do 13h
  • Popoldanska vozovnica: od 13h do 16h
  • Nočna vozovnica: od 16h do 20h
  • Otroška vozovnica: velja za otroke do 12 leta starosti ter za upokojence
  • Sezonska vozovnica: ni prenosljiva, za njo je potrebno predložiti fotografijo
  • Družinska sezonska vozovnica: ni prenosljiva, za njo je potrebno predložiti fotografije

Vse informacije dobite na telefonski številki 040 147 227 (g. Srečko).

Dogodki