Search
Close this search box.

Tudi na Ravnah na Koroškem so se poklonili vsem damam ob mednarodnem dnevu žena

Ob dnevu žena so veliko dozo smeha podarili vsem občankam na Ravnah na Koroškem s Kimperk teatrom z Ojstrice, za čudovit glasbeni vložek pa je poskrbela Zala Črešnik.

Ženske smo neverjetna bitja. Ko je najtežje, si nadenemo nasmeh in opravimo z najtežjimi trenutki v življenju.

Kot že vsa leta in tudi letos, kot veleva že tradicija preteklih let, so Občina Ravne na KoroškemZKŠTM in ravensko Društvo upokojencev, ki se jim je letos pridružila KS Kotlje, za vse dame v večnamenski dvorani Kotlje pripravili gledališko kulturni program.

Tokrat se je na odru predstavila gledališka skupina  Kimperk teatra in  kitaristka ter vokalistka Zala Črešnik.

Značilnost Kimperk teatra so stare ljudske igre in skeči iz vsakdanjega življenja, ki jih predstavijo v njim tako ljubem domačem narečju (t.i. kimperščini) in na karseda smešen način. Občinstvo se je do solz nasmejalo tudi na Ravnah na Koroškem.

Dragim damam so izrekli čestitke župan Občine Ravne na Koroškem dr. Tomaž Rožen in predsednica KS Kotlje Suzana Šapek ter predsednik Društva upokojencev Avgust Jurc ter direktor ZKŠTM Dejan Pandel.

Na  prijeten petkov večer na 8. marca dan je v avli večnamenske dvorane obiskovalke in obiskovalce čakalo sladko presenečenje. Še pred tem pa je vsem ženskam rožico ob njihovem prazniku izročil župan dr. Tomaž Rožen.

Ob 8. marcu čestitajo vsem ženskam in vam želimo uspeha na vseh področjih družbenega in zasebnega življenja!

Vir: ravne.si

Dogodki

Ob dnevu žena so veliko dozo smeha podarili vsem občankam na Ravnah na Koroškem s Kimperk teatrom z Ojstrice, za čudovit glasbeni vložek pa je poskrbela Zala Črešnik.