Search
Close this search box.

Tudi Mehanizacija Miler z nazivom Spletni trgovec leta 2018!

Poročali smo že o uspehu prevaljskega podjetja PRINTINK.si, ki je prestižni naziv Spletni trgovec leta osvojilo v kategoriji “Books, school and office”,  poleg tega pa še posebno nagrado “Committee.”

PRINTINK.si je postal spletni trgovec leta 2018!

Naziv Spletni trgovec leta pa je prejelo tudi podjetje Mehanizacija Miler in sicer v kategoriji “Specialised Store” za najboljšo specializirano spletno trgovino.

Podjetje Mehanizacija Miler d.o.o. je nastalo na Prevaljah v mesecu marcu leta 2001 in se uvršča med hitrorastoča podjetja. Poleg prodaje kmetijske opreme ponujajo tudi hiter in kvaliteten servis na domu ter prodajo rezervnih delov. V letu 2016 so na Ravnah odprli nov poslovno trgovski in servisni center ter sedež podjetja preselili v Dobjo vas. Poslovalnice imajo še v Beltincih, Slovenski Bistrici, Leskovcu pri Krškem in Komendi.

Za izjavo o prejeti nagradi in načrtih za prihodnost smo povprašali predstavnico podjetja Alenko Miler, odgovor je sledeč:

V Mehanizaciji Miler smo izjemno ponosni na to, da je naša spletna trgovina kmetijskaoprema.si dobila nagrado spletni trgovec leta 2018 v kategoriji specialised store. Ta nagrada odseva naš trud, naše trdo delo in lepo odraža naše poslanstvo, da naredimo življenje na kmetiji lažje, naše stranke pa nam pri tem zaupajo. Letos maja smo zagnali novo platformo spletne trgovine, kar nam je gotovo pomagalo pri tem, da smo osvojili to nagrado, vendar pa to še zdaleč ne pomeni, da bomo zaspali na lovorikah. Našo spletno trgovino imamo namen še razširiti, dodati veliko več izdelkov, tudi še več takšnih, ki so se do sedaj večinoma prodajali le v fizičnih trgovinah. Na ta način imamo namen na novo postaviti idejo o tem, kaj vse se lahko kupi preko spleta in v spletno prodajo vključiti tudi bolj nekonvencionalne izdelke.”