Tudi letos dobrodelni Grubin memorial. Zbrana sredstva iz startnin in donacij bodo namenili družini Jesenšek

V Kranjsko Goro prihodnji petek, 11. marca, kot uvertura v pokal Vitranc znova prihajajo svetovno znana imena belega cirkusa ter slovenski znani obrazi in prijatelji Draga Grubelnika - Grube, ki se bodo tudi tokrat pomerili v dobrodelnem veleslalomu, na Grubinem memorialu v spomin na preminulega člana zlate smučarske generacije.

Grubin memorial bo tudi letos na smučišču Kekec, z začetkom ob 19. uri, ko je predviden start veleslaloma. Šovu na smučišču bo sledil še veliki koncertni spektakel, na snežni plaži bodo nastopili člani zasedbe Joker out.

Kot so danes sporočili organizatorji tega dogodka, bodo zbrana sredstva iz startnin in donacij namenili družini Jesenšek iz okolice Litije.

Denar za dober namen je možno prispevati tudi z nakupom SnowMonkey flaške Grubin memorial. Od vsake prodane flaške gre pet evrov v letošnji dobrodelni sklad, cena flaške je 29,90 evrov.

Grubin memorial je nazaj. Težko si je predstavljati, da bomo po dveh letih znova glasni na snegu. Verjetno se obeta najboljši Grubin memorial doslej z veliko plesa med količki, kot tudi pod odrom. Ne bo samo dogodek sam po sebi, veliko ljudi se bo prvič videlo in objelo po 24 mesecih težkih časov, veliko čustev se obeta, veliko si imamo za povedat. Spektakel, ki ga ne gre zamuditi. Gruba bo še enkrat več ponosen,” v en glas zatrjujeta organizatorja Rene Mlekuž in Domen Mavrič.

V petek, 11. marca, bo tako ob vznožju smučišča Kekec možno videti številne znane obraze. Letošnji prihod na Grubin Memorial so že napovedali: Jure Košir, Mitja Dragšič, Alenka Dovžan, Andrej Šporn, Mitja Valenčič, Felix Neureuther, Špela Pretnar, Ana Kobal, Tomi Meglič, Sani Bečirović, Gregor Skočir, Matjaž Jelen, Tone Vogrinec, pa bolgarski smučar Albert Popov, ki je srečno preživel prometno nesrečo z Grubelnikom leta 2015.

Vstop na prireditev je brezplačen. Startnina za dobrodelni nočni veleslalom znaša 15 evrov v primeru predprijave in 20 evrov na dan dogodka, otroška smučarska karta stane 10 evrov, odrasla smučarska karta pa 15 evrov. Smučarska karta velja tudi za celotno nočno smuko na dan 11. marca. Več o dogodku najdete TUKAJ.

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije