Search
Close this search box.

Tu je razpis za dodeljevanje garancij ugodnih bančnih kreditov za razvoj podjetništva v Koroški regiji

Objavljen je javni razpis za dodeljevanje garancij ugodnih bančnih kreditov za pospeševanje razvoja podjetništva v Koroški regiji za leto 2023 oz. do porabe sredstev.

RRA Koroška d.o.o. izvaja Garancijsko shemo za Koroško, ki so jo ustanovile občine Slovenj Gradec, Mislinja, Črna na Koroškem, Mežica, Prevalje, Ravne na Koroškem, Dravograd, Muta, Vuzenica in Radlje ob Dravi.

V letu 2023 so objavili Javni razpis za dodeljevanje garancij ugodnih bančnih kreditov za pospeševanje razvoja podjetništva v Koroški regiji.

Upravičenci so: mikro, mala podjetja, samostojni podjetniki, društva, zavodi, zadruge in socialna podjetja, ki dostopajo do ugodnih kreditov in garancij za investicije do 8 let, obratna sredstva in predfinanciranje projektov do 3 let.

Višina garancije: 50% za investicije in 80% za obratna sredstva in predfinanciranje projektov. Razpisan kreditni potencial znaša 704.594,00 EUR.

Sodelujoče banke z naslednjimi pogoji: Delavska hranilnica d.d.: 6 mesečni EURIBOR + 1,50 % pribitka

ter LON d.d.: 6 mesečni EURIBOR + 1,50 % pribitka.

Za vse dodatne informacije sta vam na voljo: Urška Sušnik, tel. št.: 059-085-180, e-naslov: racunovodstvo@rra-koroska.si ali Danijela Uran, tel. št.: 059-085-183, e-naslov: danijela.uran@rra-koroska.si

Rok za oddajo vlog: Razpis je odprt do 31. 12. 2023 oz. do porabe sredstev. Upravičenci lahko oddajo vloge od dneva objave naprej. Popolne vloge bo obravnaval Kreditni odbor GSK praviloma enkrat mesečno.

RAZPISNO DOKUMENTACIJO IN VSE POTREBNE INFORMACIJE NAJDETE TUKAJ.

Vir: RRA Koroška

Objavljen je javni razpis za dodeljevanje garancij ugodnih bančnih kreditov za pospeševanje razvoja podjetništva v Koroški regiji za leto 2023 oz. do porabe sredstev.