Search
Close this search box.

Tilen Klugler znova izglasovan za najboljšega med župani

Med 12 župani mestnih občin je naslov najboljšega znova pripadel Tilnu Kluglerju.

Agencija Ninamedia je že šesto leto zapored pripravila raziskavo o najbolj priljubljenih županih. Kot danes, 24. aprila 2024, poroča Nedeljski dnevnik, ostaja Tilen Klugler, župan Mestne občine Slovenj Gradec, najboljši med 12 župani mestnih občin. Kot še navajajo v Nedeljskem dnevniku, je to že tretje leto zapored, da so občanke in občani Kluglerja ocenili najboljše. In ne le to, tokrat so mu podelili zelo visoko oceno, štirico, kakršne doslej ni dobil še noben drug župan mestnih občin.

Tilen Klugler je tako z oceno 4,03 premagal ljubljanskega župana Zorana Jankovića, ki je zasedel drugo mesto z oceno 3,63. Tretje mesto je pripadlo županu Murske Sobote, Damjanu Anželju, z oceno 3,58.

Foto: Nedeljski dnevnik

Anketiranci mu predvsem pripisujejo zasluge za gradnjo novih stanovanj, gradnjo prizidkov šol in športnih objektov ter splošno urejenost mesta.

»Vesel sem, da so občani znova nagradili in celo še bolje kot nazadnje ocenili trud, ki ga vlagam v župansko delo. Prepričan sem, da je pravi župan tisti, ki ne hodi v službo, temveč na svoje delo gleda kot na poslanstvo pomagati ljudem in skrbeti za njihovo blaginjo,« je povedal Klugler za Nedelski dnevnik.

V raziskavo agencije Ninamedia je bil vključen vzorec prebivalcev, ki je obsegal 16.852 ljudi. Delo županov so vprašani ocenjevali z ocenami od 1 do 5.

Županu Mestne občine Slovenj Gradec, Tilnu Kluglerju, čestitamo za doseženo uvrstitev.

Vir: MOSG, Nedeljski dnevnik

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments
Med 12 župani mestnih občin je naslov najboljšega znova pripadel Tilnu Kluglerju.