Search
Close this search box.

Testiranje s hitrimi antigenskimi testi tudi v Dravski dolini

V teh dneh se imate možnost tudi v Dravski dolini udeležiti brezplačnega testiranja s hitrimi antigenskimi testi na prisotnost virusa SARS-CoV-2.

Testiranje bo potekalo v Zdravstvenem domu Radlje ob Dravi, kjer že izvajajo testiranja (v kontejnerju na parkirišču za stavbo zdravstvenega doma) danes, 12. 1. 2021, od 11.00 do 13.00. Parkiranje je možno na bližnjih parkiriščih, saj bo zaradi povečanega zanimanja parkirišče pri zdravstvenem domu zelo zasedeno, je zapisano na spletni strani Občine Radlje ob Dravi.

V sredo, 13. 1. 2021, od 12.00 do 13.00, pa bo testiranje s hitrimi antigenskimi testi potekalo v Vuzenici, v podjetju Cimos Livarna Vuzenica (v vratarnici podjetja).

S seboj prinesite osebni dokument in kartico zdravstvenega zavarovanja. Upoštevati je potrebno vsa navodila NIJZ :

  • med čakanjem je treba ohranjati medsebojno razdaljo (najmanj 2 m)
  • nositi pravilno nameščeno zaščitno masko.
  • Osnovni pogoj za udeležbo na testiranju je, da ste zdravi, brez znakov in simptomov akutne okužbe dihal in prebavil.

Rezultat testa bo znan v približno 15 minutah. Testiranje je namenjeno vsem občankam in občanom občin Radlje ob Dravi, Muta, Vuzenica, Ribnica na Pohorju in Podvelka. Če se odločite za testiranje v katerih drugi občini, pa je prehod občin za hitro testiranje štet kot izjema pri prehajanju meja.

Dogodki

V teh dneh se imate možnost tudi v Dravski dolini udeležiti brezplačnega testiranja s hitrimi antigenskimi testi na prisotnost virusa SARS-CoV-2.