Search
Close this search box.

Telekomunikacijski operaterji odklenili programe za čas koronavirusa

Telekomunikacijska podjetja so se odločila, da v času epidemije za svoje naročnike odklenejo dodatne programe.

V podjetju Telemach se zavedajo, koliko stresa povzročijo izredne okoliščine, ker pa je dom najbolj varno zavetišče v času epidemije koronavirusa, se je podjetje odločilo, da za svoje naročnike odklene dodatne programe.

Do 4. maja bodo odklenili dodatne programe in svojim naročnikom ponudi najrazličnejše vsebine. Poleg tega Telemach odklepa tudi Video klub, kjer bodo na voljo vsi katalogi in programi, za katere je podjetje lahko pridobilo soglasje za odklepanje. “Resne okoliščine zahtevajo, da drug drugemu zagotovimo resno podporo. Sprostite se in se nasmejte ob najljubših vsebinah ter ostanite na varnem.” so zapisali.

“Običajno to storimo ob lepih trenutkih. Z vami pa smo tudi v težkih časih,” je sporočilo podjetja Telemach.

FOTO: Telemach

Tudi iz podjetja Telekom Slovenije so sporočili, da bodo uporabnikom za mesec dni brezplačno nadgradili vse televizijske programske sheme z otroškimi, dokumentarnimi, poljudnoznanstvenimi, filmskimi in športnimi vsebinami v slovenskem jeziku. Družba T-2 je prek Twitterja sporočila, da bo vsem naročnikom za nedoločen čas brezplačno ponudila celotno programsko shemo XL HD. Iz podjetja A1 pa so za STA pojasnili, da bodo za nedoločen čas brezplačno ponudili programsko shemo L.

Preberite tudi: Pregled do 10. ure: Število okuženih bo danes preseglo stotico.

VIR: Telemach, Telekom, STA

1 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Albertina Novak
Albertina Novak
4 let nazaj

Bravo Telemach in vsi operaterji, da nam odpirate nekaj dodatnih programov, da bomo lažje prebredli ta virus, ki nas zelo skrbi za naše zdravje. Hvala!

Dogodki