Search
Close this search box.

Teden Škisove tržnice se izteka, še vedno ste lahko dobrodelni

Teden Škisove tržnice se počasi izteka. Izjemna 18 članska ekipa Škisove tržnice 2020 vam je z nagradnimi igrami, namizno igro, s katero ste se lahko sprehodili po prizorišču dogodka in online koncertom, kjub onemogočenemu druženju želela približati delček nepozabnega doživetja doma.

Organizatorji se ob tem zahvaljujejo vsem glasbenikom, partnerjem in ostalim, ki so pripomogli, da smo si na vseh koncih Slovenije lahko pričarali svojo Škisovo tržnico. Online Škisova tržnica je na Instagramu dosegla več kot 70.000 ljudi, na Facebooku pa je dogodek dosegel več kot 17.000 ljudi, so dodali organizatorji.

Letošnja Škisova tržnica pa deluje v duhu dobrodelnosti, saj od 11. maja do 11. junija 2020 poteka dobrodelna akcija, kjer lahko z nakupom majčke ali puloverja pomagate družinam v stiski. Celoten dobiček bo namenjen dobrodelni organizaciji Anina zvezdica, ki pomoči potrebnim že vrsto let riše nasmehe na obraz.

Navdušeno pa so podprli tudi nadgradnjo projekta Anina zvezdica 2.0, kjer bodo poleg donacij v obliki hrane, na transparenten način s pomočjo tehnologije blockchain sprejemali tudi povsem sledljive finančne donacije.

“Upamo, da ste se v preteklem tednu z nami podružili, sodelovali na kateri od nagradnih iger, s prijatelji igrali našo namizno igro in pa prisluhnili velikemu koncertu. Ob enem pa že nestrpno pričakujemo, da se bomo lahko znova srečali in zaplesali na nepozabni Škisovi tržnici 2021.” so dodali za konec.

Dogodki

Več iz istega kraja