Search
Close this search box.

Tako so zadnje minute v letu 2019 preživeli v Slovenj Gradcu (FOTO)

Po vrsti zanimivih dogodkov, ki so se skozi december zvrstili v Slovenj Gradcu, so včeraj pripravili tudi silvestrovanje na prostem, kjer so v družbi skupine DWAJG pričakali novo leto.

V praznični december so v mestu miru vstopili s prižigom prazničnih lučk in koncertom skupine Volt, zadnji decembrski dan pa so v Slovenj Gradcu pripravili silvestrovanje na prostem. Veselo množico je zabavala skupina DWAJG, sekunde do novega leta pa je z njimi odštel župan Tilen Klugler.

Peli in igrali so člani skupine DWAJG.
Silvestrovanja se je udeležil tudi župan Slovenj Gradca.

Decembra se je Slovenj Gradcu zvrstilo veliko zanimivih dogodkov, s katerimi sta MO Slovenj Gradec in Javni zavod Spotur, ob pomoči lokalnih gostincev, popestrila praznično dogajanje v mestnem jedru. Poskrbeli so za vse okuse in vse generacije. Pripravili so raznovrstne koncerte, nakupovanje pod lučkami, otroci so lahko obiskali delavnice, pripravili so dobrodelno tržnico, najmlajše so obiskali poštar Pavli, Božiček in Dedek Mraz…

SILVESTROVANJE V SLOVENJ GRADCU:

K soustvarjanju letošnjega programa so v Slovenj Gradcu poskušali povabiti čim več domačih izvajalcev, avtorjev in predvsem slovenskih skupin. K sodelovanju pa so povabili tudi vse lokalne gostince, ki bodo pred lokali v prazničnih hiškah ponujali tople praznične napitke,” je pred pričetkom veselega decembra v Slovenj Gradcu povedal slovenjgraški župan Tilen Klugler.