Tako se je slovenjgraški župan zahvalil ravnateljici Ivici Vaukan, ki odhaja v zaslužen pokoj

Dosedanja ravnateljica Vzgojno varstvenega zavoda Slovenj Gradec Ivica Vaukan odhaja v zaslužen pokoj, njeno mesto pa bo zasedla Mojca Verhovnik, ki je sicer do sedaj delala kot svetovalna delavka na OŠ Mislinja, je pa tudi predsednica Športne zveze Slovenj Gradec. Ob tej priložnosti se je dolgoletni ravnateljici za minulo delo zahvalil slovenjgraški župan Tilen Klugler.
600600p439EDNmainIMG_4329

S 1. 4. 2021 se v pokoj odpravlja dolgoletna ravnateljica VVZ Slovenj Gradec, Ivica Vaukan. Ob tej priložnosti ji je kratek, a prisrčen sprejem priredil tudi župan Tilen Klugler, ki se ji je ob tej priložnosti zahvalil za vso predanost in strokovnost pri izpolnjevanju poslanstva skrbi za najmlajše in vodenja osrednjega javnega zavoda s področja predšolske vzgoje v MO Slovenj Gradec. Sprejema se je udeležila tudi podžupanja MO Slovenj Gradec, Martina Šisernik.

Po besedah župana je »Ivica Vaukan v času svojega dolgoletnega službovanja v VVZ Slovenj Gradec in še posebej v času vodenja te naše ustanove, postavila izjemne standarde odličnosti, ki bodo dobra popotnica in dediščina, ki ji bomo sledili tudi v prihajajočem obdobju,« za kar se ji je v imenu lokalne skupnosti, vseh občank in občanov, v imenu Mestnega sveta ter sodelavk in sodelavcev v občinski upravi ter v svojem imenu najtopleje zahvalil, so ob tem zapisali na spletni strani MO Slovenj Gradec.

Ob odhodu v pokoj ji je zaželel še veliko prijetnih in zdravih let ter izpostavil, da bodo tudi v prihodnje z veseljem prisluhnili njenim vedno utemeljenim in strokovnim predlogom, pobudam, nasvetom, pohvalam, pa tudi kritikam. Zahvalil pa se ji je tudi v imenu mnogih generacij otrok in pedagoških delavk in delavcev, s katerimi je sooblikovala javno predšolsko vzgojo v MO Slovenj Gradec.

Vir: MO Slovenj Gradec

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.