Search
Close this search box.

Tako bodo delovale NLB poslovalnice v času “lockdowna”

NLB poslovalnice bodo v času "lockdowna" delovale kot običajno. Pri NLB pa pozivajo, da se odpravite v poslovalnico le, ko je nujno in ob upoštevanju že vsem znanih ukrepov.

V času vnovičnega obsežnejšega zapiranja gospodarstva in javnega življenja od 1. do vključno 11. aprila, ki ga je zaradi zaostrenih zdravstvenih razmer sprejela vlada, bodo NLB poslovalnice delovale po rednem urniku, torej tako kot običajno, so sporočili iz banke.

Izjeme so NLB poslovalnice UKC, Ikea in E.Leclerc, ki jih bodo iz preventivnih zdravstvenih razlogov v tem času zaprli. Do nadaljnjega je zaradi preventivnih zdravstvenih razlogov zaprta tudi NLB Poslovalnica Litija (stranke pa preusmerjene v NLB Poslovalnico Zagorje). Prav tako skladno z omejitvami pri prehajanju regij v tem času začasno ne bo poslovala NLB mobilna poslovalnica Bank&Go. Ko se bo znova podala na pot, bodo stranke o tem obvestili.

V poslovalnico le, ko je nujno in ob upoštevanju ukrepov.

Zaradi zaostrenih zdravstvenih okoliščin strankam svetujejo, da poslovalnico obiščejo le, ko je to res nujno. Ob obisku pa je potrebno upoštevati že vsem znane preventivne ukrepe. Med drugim je vstop v poslovalnice omejen na posamično vstopanje, naenkrat pa je lahko v poslovalnici samo toliko strank, kot je delujočih bančnih okenc. Stranke še prosijo, da ponudijo prednost upokojencem, invalidom in nosečnicam.

Bančne opravke raje uredite digitalno.

Za poslovanje z banko pa pri NLB svetujejo, da je vsekakor bolje uporabiti sodobne, digitalne načine. Večino bančnih opravil lahko namreč stranke 24 ur na dan opravijo na daljavo prek spletnih bank NLB Klik in NLB Proklik, mobilnih bank Klikin in Klikpro ali video klica.

VIR: NLB

Dogodki

NLB poslovalnice bodo v času "lockdowna" delovale kot običajno. Pri NLB pa pozivajo, da se odpravite v poslovalnico le, ko je nujno in ob upoštevanju že vsem znanih ukrepov.