Search
Close this search box.

Nepozaben glasbeni petek na Kopah z Zvito Feltno

Vikend norih zabav v Holcer pubu se nadaljuje. Ta petek bodo z vami skupina Zvita fletna.

Na najbolj party smučišču, na Kopah, vedno poskrbijo za nepozabne žure in v petek, 16. februarja 2024, ne bo nič drugače.

Na našem največjem gorsko turističnem središču Kope, ki velja tudi za najbolj party smučišče daleč naokoli, bodo tudi v tej sezoni skrbeli za nepozabne žure, o katerih se bo govorilo še dolgo.

V petek, 16. februarja 2024 ob 20. uri, bodo na Kopah za nepozaben večer poskrbeli fantje, ki so znani po tem, da pripravijo najboljše žure daleč naokoli.

V petek se tako obeta nepozaben glasbeni dogodek, saj bo na odru nastopila priljubljena skupina Zvita Feltna. Vsi ljubitelji dobre glasbe boste imeli priložnost prisluhniti njihovemu najnovejšemu hitu “Mater je mraz” in uživati v ritmu in energiji skupine.

Zvita Feltna že dolgo časa navdušujejo svoje oboževalce s svojimi energičnimi nastopi in odlično glasbo, zato je ta petek odlična priložnost, da doživite njihov šarm v živo.

Vstopnice so že na voljo, zato pohitite in si zagotovite svojo na najbližjem BS Petrol ali pa preko spleta na povezavi TUKAJ. Ne zamudite priložnosti, da se pridružite tej nori zabavi.

Se vidimo na Kopah v petek, pripravljeni na nepozaben večer ob zvokih Zvite Feltne.

Vikend norih zabav v Holcer pubu se nadaljuje. Ta petek bodo z vami skupina Zvita fletna.