Search
Close this search box.

Ta konec tedna na Ravnah kar dva badminton dogodka: 8. otroški festival in Ravne open 2024

Ta konec tedna bo na Ravnah na Koroškem športno obarvan. Čakata vas kar dva badminton dogodka.

Jutri, v soboto, 13. januarja 2024, bo v telovadnici OŠ Prežihovovega Voranca potekal že 8. Otroški badminton festival “Badmintonček-Badmintončica 2024“, v najmlajših kategorijah od devet vse do trinajst let, kjer je prijavljenih kar preko 80 otrok iz slovenskih klubov, iz Avstrije, Hrvaške in ena deklica je tudi iz Ukrajine.

V nedeljo, 14. januarja 2024, bo potekal še 13. mednarodni rekreativni turnir v dvojicah RAVNE OPEN 2024.

Za letošnji festival je prijavljenih 80 otrok v starostnih kategorijah U-9, U-11 in U-13, kar je izjemna številka, sploh glede dejstva, da tokrat v programu festivala ni kategorije U-15… Prijavljeni so otroci iz Slovenije, klubov BK Kungota, BK Bit Ljubljana, BK Konex, BK Branik, BK Mengeš, prvič bodo tokrat z nami iz BK Zagorska dolina in s Koroške številčna zasedba iz BK Karizma, ŠD Sele-Vrhe in OŠ Koroški jeklarji.

Iz tujine prihajajo ponovno redni gostje, Askoe kelag Kaernten in BK Medvedgrad Zagreb, drugič zapored bodo otroci iz Gleisdorfa ter še ena deklica iz Ukrajine, Arina Pistol, ki sicer igra badminton v Liebochu pri Gradcu … Čaka vas torej imenitna družba na lepo januarsko soboto na Ravnah na Koroškem.

Lepo vabljeni!

Vir: www.akademija-karizma.si

Dogodki

Ta konec tedna bo na Ravnah na Koroškem športno obarvan. Čakata vas kar dva badminton dogodka.