Search
Close this search box.

Svečana zaključna večerja v Koroškem domu starostnikov Slovenj Gradec (FOTO)

V Koroškem domu starostnikov Slovenj Gradec so priredili zaključno večerjo z izjemnimi glasbeniki in tako zaključili leto 2023.

V duhu prazničnega vzdušja je poslovna enota Koroškega doma starostnikov v Slovenj Gradcu priredila svečano zaključno večerjo, ki je bila obogatena z izjemnimi glasbeniki skupine »Suhe južine« in nastopom glasbenika Mateja. S tem so zaznamovali uspešen zaključek letošnjih aktivnosti in hkrati omogočili stanovalcem, da svoje najbližje povabijo na poseben večer.

Stanovalci so z veseljem v goste povabili svoje svojce, ki so se množično odzvali povabilu. S svečano večerjo in glasbenim programom so ustvarili prav posebno vzdušje, polno topline in ljubezni. Ob pogledu na sijoče oči stanovalcev in njihovih svojcev je bilo jasno, da je bil dogodek resnično poseben in nepozaben.

Posebno priznanje gre družini Vrčkovnik, svojcem ene od stanovalk, ki so s svojo velikodušnostjo pokrili stroške programa. Zahvala pa gre tudi Mestni občini Slovenj Gradec, ki je prispevala prelepe cvetlične aranžmaje, ki bodo krasile dom vse skozi praznično obdobje.

Organizacija dogodka je bila odlična, zato se zaposleni zaslužijo posebno pohvalo. Poskrbeli so, da je bil večer prijeten in poln pozitivne energije. Vzdušje ljubezni, povezanosti in medsebojnega spoštovanja je zagotovo napolnilo srca vseh prisotnih.

Posebna zahvala gre tudi dragim stanovalcem in sorodnikom, ki so sodelovali, izkazali zaupanje in nudili neprecenljivo podporo. Skupna moč in enotnost so pripomogle k temu, da je bil zaključni dogodek resnično nekaj posebnega, ki bo ostal v spominu vseh udeležencev.

S to lepo zaključeno aktivnostjo se poslovna enota Koroškega doma starostnikov v Slovenj Gradcu ozira na uspešno leto, polno skupnih trenutkov, in se veseli novih izzivov in dogodivščin v prihajajočem letu.

Vir: Koroški dom starostnikov Slovenj Gradec

Fotogalerija

1 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Danica Kokol
Danica Kokol
3 mesecev nazaj

zelo lepo, da niso starejši pozabljeni, to pa se lahko zahvalimo režijskem kadru v domu, ki skrbi za starejše. Hvala ter zdravo in srečno leto 2024.

Dogodki

V Koroškem domu starostnikov Slovenj Gradec so priredili zaključno večerjo z izjemnimi glasbeniki in tako zaključili leto 2023.