Švajger: “Še naprej se bom zavzemal za dvig kakovosti življenja študentov v regiji ter se boril za naše pravice”

V petek, 18. 12. 2020, so na Klubu koroških študentov potekale redne volitve članov v organe Kluba koroških študentov, ki pa so zaradi trenutne situacije bile prvič izvedene prek spleta. Zadnji 2 leti je klub vodila Liza Kožar, sedaj pa je mesto predsednika prevzel Nejc Švajger.
2FB241BA-E467-4C68-87DC-AD72186CC7F3

Liza Kožar se je ob zaključku mandata zahvalila Klubu koroških študentov z besedami: “Hvala za dve leti neprecenljivih izkušenj in prijateljstev” in dodala: “Hvala vsem aktivistom, ki ste v zadnjih letih vsebinsko pripomogli k čimbolj raznolikemu delovanju kluba, in hvala vsem članom, ki ste obiskovali naše dogodke.”

Hvala vsem, ki ste pripomogli k temu, da smo okrepili Zeleni kotiček, povečali razpon izobraževalnih vsebin, klub popeljali v mednarodne vode, omogočili mladim umetnikom Koroške, da se predstavijo v samostojnih razstavah, ambicioznim in nadarjenim članom omogočili, da stopijo korak bližje svojim ciljem, okrepili odnose z različnimi društvi in se povezali z ostalimi študentskimi klubi,” je nadaljevala.

Predvsem pa hvala tistim najbližjim, ki ste mi v zadnjih dveh letih stali ob strani in me podpirali. Čestitke novo izvoljeni ekipi pod vodstvom Nejca Švajgerja, želim vam uspešen mandat,” je sklenila bivša predsednica KKŠ.

Novo izvoljeni predsednik KKŠ Nejc Švajger pa je po prevzemu funkcije dejal: “Rad bi se zahvalil vsem članom za izraženo podporo na volitvah. Še posebej se bi zahvalil bivši predsednici Lizi Kožar za vso pomoč in podporo pri predaji vodstva. Cenim, da je v svojem mandatu delo opravljala odlično in klub zapustila v dobrih okoliščinah.”

“Zelo se veselim sodelovanja v ekipi in širše, hkrati pa se zavedam odgovornosti in dolžnosti, ki ste mi jih kot predsedniku zaupali. Še naprej se bom zavzemal za dvig kakovosti življenja študentov v regiji ter se boril za naše pravice. Želim si, da prepričanja, češ da se pri nam nič ne dogaja, ne bi več bilo,” je napovedal Švajger.

“Kljub temu, da trenutni pogoji zaradi epidemije niso najboljši, obljubljam, da bom z odprtostjo, posluhom in razmišljanjem izven ustaljenih okvirjev odgovorno in transparentno vodil klub naprej v prihodnost. Hvala vsem in upam, da se čimprej vidimo na kakšnem dogodku,je zaključil Švajger.

Preberi še:  Prevaljska občina zbira predloge za podelitev priznanj in nagrade

Dogodki

Prosta delovna mesta

Kaj bomo danes jedli?

Zadnja obvestila

prijavi se

prijavi se v svoj račun