Summer Breaka letos na Koroškem ne bo, vrača se KKŠ Fest

Klub koroških študentov se vrača h koreninam. Ekipa Kluba koroških študentov sporoča, da Summer Breaka, največjega športno-zabavnega dogodka na Koroškem, letos ne bo.

Ekipa Kluba koroških študentov sporoča, da Summer Breaka, največjega športno-zabavnega dogodka na Koroškem, letos ne bo. V duhu tradicije se vračajo h koreninam in na Poljani prirejajo KKŠ Fest.

Klub koroških študentov si z raznoraznimi festi prizadeva vpeljati več športnih in družbeno-zabavnih vsebin med koroške študente že od leta 2008. S časom so KKŠ Festi postali najbolj priljubljeni dogodki kluba, Summer Break pa je z lansko izjemno udeležbo – na Ravne na Koroškem so privabili kar 3000 obiskovalcev – le nadaljeval ta sloves.

Ekipa se zaveda, da se vsakih nekaj let tradicija nadaljuje z novimi zgodbami in idejami, kar pa jih je pripeljalo do odločitve, da se od Summer Breaka poslovijo. Željani so novih izzivov, obenem pa se želijo osredotočiti na stvari, ki koroške študente povezujejo že od samega začetka.

»S težkim srcem se poslavljamo od neverjetnega dogodka, vendar se zavedamo, da skupna zgodba niti približno še ni končana. Študentom želimo v duhu tradicije in nostalgije ponuditi diverziteto, zato se s svežo zagnanostjo podajamo novim izzivom naproti,« je povedala predsednica kluba Liza Kožar.

Besedilo: KKŠ