Search
Close this search box.

Street food festival “Most okusov” v Dravogradu je prestavljen

Organizatorji so danes sporočili, da je posebno kulinarično doživetje v unikatnem in neponovljivem ambientu Dravograda, prestavljeno.

Svoje brbončice boste tako lahko prišli razvajati v soboto, 17. junija 2023, od 9. do 20. ure na kolesarski most čez reko Dravo. Organizatorji prvega street food festivala Most okusov v Dravogradu še sporočajo, da tokrat ne bodo tvegali zaradi ne preveč obetavne vremenske napovedi.

Sama pobuda za Most okusov je prišla iz strani Kulturnega & umetniškega društva Coreoška, ki ga sestavljajo mladi iz Občine Dravograd. Menijo, da Dravograd in celotna Koroška nasploh potrebuje več raznolikih in unikatnih dogodkov. Del organizacijske ekipe je še JZ Dravit in Občina Dravograd.

Kolesarski most čez Dravo (sicer del trase Dravske kolesarske poti, ki velja po svoji naravni in kulturni raznolikosti za eno najlepših v Evropi) bo torej postal edinstven kulinarični ambient. Pripravite se na zanimivo izkušnjo polno različnih arom in okusov, od sladkih do slanih, od pikantnih do eksotičnih in še in še. Na njo pa boste torej morali še malo počakati, a že danes si lahko rezervirate nov datum, sobota, 17. junij 2023, ko bo načrtovani dogodek tudi realiziran.

Organizatorji se vam zahvaljujejo za razumevanje in vas že danes vabijo, da se jim pridružite v čim večjem številu tudi v novem terminu. Se vidimo!

Vir: JZ Dravit

Organizatorji so danes sporočili, da je posebno kulinarično doživetje v unikatnem in neponovljivem ambientu Dravograda, prestavljeno.