Search
Close this search box.

Stopimo skupaj in darujmo “malico” za heroje iz CUDV Črna in prevaljskega doma starejših

Skupina prostovoljcev, ki deluje pod imenom Malica za heroje covida v sodelovanju z Mali plac za prihodnost, z donacijami sladkih dobrot razveseljuje zaposlene v podjetjih, organizacija, ki so v času epidemije najbolj na udaru. To soboto bodo z dobrotami poskušali razveseliti “heroje covida” v CUDV Črna na Koroškem in v Domu starejših Na Fari. Pri čemer potrebujejo tudi vašo pomoč.

Zbirajo namreč donacije v obliki peciva in drugi slanih ter sladkih dobrot, ki jih bodo v soboto predali zaposlenim v CUDV Črna na Koroškem in DSO Prevalje.

Vsi, ki ste pripravljeni pri tem sodelovati, vabljeni, da doma spečete oziroma pripravite kaj slastnega. Zaželeno je, da so peciva bolj suha, da niso hitro pokvarljiva, saj zaposleni v obeh ustanovah delajo pod težkimi pogoji in včasih nimajo časa za malico po več ur.

Malico za heroje” lahko oddate v soboto, 5. 12. 2020, v vseh občinah v Mežiški dolini in v Slovenj Gradcu. Po predhodnem dogovoru pa tudi v okolici Radelj ob Dravi, Vuzenice, Mute in Dravograda.

Prevzemna mesta za to soboto – 5. 12. 2020 so:

  • pred UE Slovenj Gradec (pri tržnici) ob 9.30,
  • na tržnici na Ravnah na Koroškem ob 10.30,
  • na tržnici na Prevaljah ob 11.00,
  • na tržnici v Mežici ob 11.30,
  • pred kulturnim domom v Črni ob 12.00.

Stopimo skupaj in jim z majhno gesto polepšajmo te dni, ko so postavljeni v prvo vrsto boja z virusom,” še sporočajo organizatorji “Malice za heroje covida”.

Pri tem naj še omenimo, da so v preteklih tednih že razveselili številne zaposlene širom Slovenije, med prejemniki dobrot pa so bili med drugim že tudi zaposleni v SB Slovenj Gradec in Dom Hmelina Radlje ob Dravi.

Dogodki