Search
Close this search box.

Stilski videz – kaj skombinirati letošnjo sezono?

Za vas smo pripravili nekaj nasvetov, kaj letošnjo poletno sezono nikakor ne sme manjkati v vaši garderobi.

Poletje je tukaj, z njim pa tudi čas sproščene poletne garderobe, lahkotne obutve in stilskih doživetij. Če se tudi vi uvrščate med tiste modne navdušence, ki prisegajo na del leta, ko vam vsak dan ni treba obleči (pre)več kosov oblačil, potem zagotovo nestrpno odštevate dneve, ko se bodo temperature povzpele čez tridesetico in bo čas za poletne imidže. Ko izbirate nove kose, s katerimi boste popestrili svojo garderobo in dopolnili videz, izberite takšne, ki se bodo kar najbolje ujemali z vašim modnim slogom. Izbira ne bo težka.

Že poznate trendovsko ponudbo Tommy Hilfiger?

Na spletni strani Answear lahko pobrskate med številnimi kosi, ki bodo zaznamovali poletno sezono. Med nepogrešljivimi so zagotovo kratke hlače, majice s kratkimi rokavi in obleke, v ponudbi pa je tudi bogata izbira obutve. Izbirate lahko med različnimi modeli, barvami, slogi in vzorci, v ponudbi pa so tako tudi kosi s podpisom priznanih blagovnih znamk. Med njimi je tudi Tommy Hilfiger (https://answear.si/m/tommy-hilfiger), ena izmed najbolj priljubljenih blagovnih znamk, jo zaznamuje športna eleganca in klasičen slog obenem. V ponudbi so različni klasični kosi za ženske in moške, ki so primerni prav za vse generacije, priložnosti in modne sloge. Preden se odločite za nakup, se tako vprašajte, za kakšno priložnost pravzaprav iščete nov kos oblačila. Morda izbirate klasično enobarvno srajco, ki jo boste lahko skombinirali k elegantnim hlačam in mokasinom za odhod v službo? Ali se odločate za nekoliko bolj športno različico obleke, ki bo nepogrešljiva izbira za sproščen sprehod po mestu? V ponudbi so tako nekoliko bolj klasični kosi oblačil in obutve, izbirate pa lahko tudi med bolj trendovskimi linijami in vzorci. V zadnjih sezonah so nadvse priljubljeni modeli oblačil in obutve, ki jih krasijo veliki logotipi, kar spominja na videz preteklih desetletij. Če se tudi vi navdušujete nad ohlapno majico s kratkimi rokavi z velikim retro napisom “Tommy”, bo tako ponudba s podpisom Tommy Hilfiger na Answear pravi naslov za vas. Poleg trendovskega videza pa z nakupom nikakor ne boste zgrešili, saj je znamka tudi sinonim za kakovost.

Gap – sinonim za kakovost in udobje

Vsi tisti, ki tudi v poletnih mesecih prisegate na udobje, se boste zagotovo strinjali, da ima to prednost pred videzom. A kaj, če bi lahko v enem kosu združili kar oboje? Ameriška modna znamka Gap (https://answear.si/m/gap) tako velja za pravi simbol modne in udobne mode. V nepogrešljivih jopicah s kapuco, polo majicah, ali kavbojkah boste poleg trendovskega videza poskrbeli tudi za udobje in kakovost. Gapovi kosi na Answear, kjer lahko najdete ponudbo za moške, ženske in otroke, so namreč sinonim za klasično in nosljivo modo, poleg tega pa jih je mogoče skombinirati skorajda z vsem, kar se najde v vaši garderobi. Odlično se dopolnjujejo v nekoliko bolj elegantnih kombinacijah, so nepogrešljivi ob športnih aktivnostih, nikakor pa ne boste zgrešili tudi v bolj sproščeni različici znamke Gap. Preden se odločite za nakup, ne pozabite preveriti tabele velikosti. Izberite številko, ki vam bo popolnoma ustrezala, saj boste le tako poskrbeli za popolno udobje med nošenjem in popestrili vaš videz.

Dogodki

Za vas smo pripravili nekaj nasvetov, kaj letošnjo poletno sezono nikakor ne sme manjkati v vaši garderobi.