Search
Close this search box.

Štefka Kajnc in Simon Fujs sta športnika leta v CUDV Črna na Koroškem (FOTO)

V CUDV Črna na Koroškem so ob iztekajočem se letu podelili priznanja za najboljše športnike leta v več kategorijah.

V CUDV Črna na Koroškem se je odvila že 32. izvedba tradicionalnega dogodka “Športnik leta”, vendar tokrat v malo drugačni luči. Tokrat sta si naziv športnika leta 2023 sta prislužila Štefka Krajnc in Simon Fujs.

Organizatorji so se letos odločili za drugačen pristop, ki je vključeval okroglo mizo z znanimi športniki ter podelitev nagrad za vse povabljene športnike, ki so sodelovali v vsaj treh različnih disciplinah. Dogodek je popestrila še pogostitev, ki je športnikom in gostom nudila priložnost za sproščeno druženje.

V središču pozornosti je bila okrogla miza, kjer so se zbrali priznani športniki, ki so delili svoje izkušnje in razmišljanja o športu ter življenju. Voditeljica, Špela Šavc, je skozi zanimiv pogovor povezovala Janjo Šegel iz plavanja, Štefko Krajnc iz SOS kolesarstva, Matica Slodeja iz namiznega tenisa ter Matjaža Ferariča iz jadralnega padalstva. Športniki so se dotaknili različnih vidikov svojega športa, delili svoje vzpone in padce ter podajali motivacijske misli, ki so navdušile občinstvo.

Na koncu okrogle mize so imeli možnost vprašanj tudi vsi povabljenci.

Iskrene čestitke naj športnikoma.

Vir: CUDV Črna

Fotogalerija

Dogodki

V CUDV Črna na Koroškem so ob iztekajočem se letu podelili priznanja za najboljše športnike leta v več kategorijah.