Stanovalci prevaljskega doma dosegljivi tudi preko video klica

Iz Doma starejših Na Fari so sporočili, da so bili vsi včerajšnji testi na covid-19 negativni. Hkrati pa svojcem njihovih stanovalcev sporočajo, da bodo po novem dosegljivi tudi na mobilne telefone. Tako se boste lahko z vašimi najdražjimi pogovarjali tudi preko video klica ali pa jim poslali kakšno fotografijo.
dom na fari 2

“Življenje v Domu poteka danes normalno, mirno, brez stresov in napetosti. Odvzeli smo bris enemu stanovalcu zaradi povišane telesne temperature,” so sporočili iz Doma starejših Na Fari.

Izvidi včerajšnjih odvzetih brisov zaposlenih so negativni, vendar bodo zaposleni ostali še kakšen dan doma, “da zmanjšamo rizik morebitne okužbe,” je v sporočilu za javnost pojasnila direktorica doma Stanka Vauh. Tudi danes so na odvzem brisa napotili enega zaposlenega v zdravstveno negovalni službi.

Za jutri (sreda, 28. 10. 2020) pa tudi upajo, da se bodo že vklopile nove GSM povezave za stanovalce doma. Stanovalci, ki bivajo v 1. nadstropju bodo imeli na razpolago GSM številko 051 401 011, stanovalci v 2. nadstropju bodo imeli na razpolago GSM številko 051 401 012 .

Iz teh številk boste sedaj svojci prejemali tudi fotografije in lahko se boste s svojimi dragimi tudi slišali ter videli. Socialna služba doma bo dosegljiva od jutri dalje poleg stacionarnih številk 02 82 40 920 int. 211 in int. 214 tudi na GSM in sicer na številki 051 401 013 med tednom od 7.00 do 15.00 ure.

“Še vedno pa bosta z vami delovni terapevtki Martina Trstenjak in Mateja Pipuš ter socialni delavki Marjeta Štrekelj in Petra Jamnik Kobolt,” je še dodala Vauhova.

Vir: Spletna stran Doma starejših Na Fari

Preberi še:  Poklukar: V strategiji cepljenja proti covidu-19 61 cepilnih centrov, na mizi pogodba za dodatnih 349.000 cepiv Pfizerja

Dogodki

Prosta delovna mesta

Kaj bomo danes jedli?

Zadnja obvestila

prijavi se

prijavi se v svoj račun