Search
Close this search box.

Spoznaj podjetje Felnar d.o.o.

Za brezhibno in brezskrbno vožnjo z vašim vozilom, je zanj potrebno redno skrbeti in ga vzdrževati. Vzdrževanje vozil pa je vse prej kot enostavno in če imate vso opremo za motorna vozila in storitve na enem mestu, je to veliko lažje.

Danes je na trgu veliko ponudnikov opreme za motorna vozila in avtoservisnih ter vulkanizerskih storitev. Eden od teh je tudi podjetje Felnar d.o.o v Hajdini in čas je, da jih spoznate.

Felnar d.o.o. – platišča, pnevmatike in dodatna oprema za vozila

Felnar d.o.o. je trgovina na drobno z rezervnimi deli in opremo za motorna vozila. Podjetje že vrsto let številnim lastnikom jeklenih konjičkov iz celotne Štajerske in širše okolice nudi najboljšo ponudbo vulkanizerskih storitev in dodatne opreme za motorna vozila.

Podjetje Felnar d.o.o. je specializirano za prodajo pnevmatik, rabljenih platišč in pnevmatik, dodatne opreme za vozila, poleg tega pa vam nudi tudi številne druge storitve.

Med njimi naj izpostavimo vulkanizerstvo, avtoservisne storitve, popravilo in obnovo platišč ter polnjenje avtoklime.

Ne glede na to, ali kupujete nova platišča ali pnevmatike, iščete zgolj menjavo gume ali pa je potrebno poskrbeti za optično nastavitev podvozja, Felnar d.o.o. je vedno tu za vas, ko ga najbolj potrebujete.

Pestra ponudba opreme za motorna vozila

Stranke najpogosteje obiščejo podjetje Felnar d.o.o okoli meseca novembra in marca, ko na vozila montiramo zimske oziroma letne pnevmatike. Prodaja pnevmatik je ena izmed najbolj razširjenih storitev, ki jih ponuja podjetje, saj imajo na zalogi zimske, letne in celoletne pnevmatike različnih blagovnih znamk in za vse vrste vozil.

Poleg pnevmatik vam je v ponudbi podjetja Felnar d.o.o na voljo tudi širok izbor platišč za vse znamke vozil. Glede na vaše finančne zmožnosti se lahko odločite za nova ali rabljena platišča, pri tem pa lahko izbirate med jeklenimi in alu platišči.

Ne spreglejte pa tudi pestre ponudbe dodatne opreme za vozila. V tej kategoriji izdelkov boste naleteli na akumulatorje, barve za zavore, brisalce, motorna olja, barvna olja za platišča, čistila in žarnice, ki so nujno potrebna za brezhibno stanje vašega jeklenega konjička.

Storitve, s katerimi vas bo podjetje Felnar d.o.o še posebej navdušilo

Seveda pa podjetje Felnar d.o.o. ne nudi le kakovostne opreme za motorna vozila, ampak strankam skozi celo leto pomaga, da imajo tehnično brezhibne avtomobile.

V ta namen vam nudi širok spekter različnih storitev:

  • Vulkanizerstvo

Kot smo že omenili, v mesecu novembru in marcu prevladujejo vulkanizerske storitve, pri čemer vam hitro in kvalitetno opravijo montažo in centriranje pnevmatik. Na podjetje Felnar d.o.o pa se lahko obrnete tudi, če potrebujete krpanje pnevmatik in svetovanje.

  • Avtoservis vseh vrst vozil

V svoji servisni delavnici vam podjetje Felnar d.o.o. ponuja vzdrževanje in servisiranje vseh vrst in znamk vozil. Servisiranje obsega različna avtomehanična dela, od manj zahtevanih do najbolj zahtevanih.

V delavnici vam tako lahko zamenjajo le žarnice, brisalce ali akumulator, lahko pa vam opravijo tudi diagnostiko vozila, mali in veliki servis vozila, menjavo olja in filtrov, popravijo zavorni sistem in še mnogo drugega.

  • Popravilo in obnova platišč

Kadar so vaša platišča poškodovana, to lahko negativno vpliva na vozne lastnosti. Zato jih je potrebno čim prej popraviti ali obnoviti. In tudi pri tem vam lahko pomagajo v podjetju Felnar, kjer vam nudijo popravilo alu platišč in jeklenih platišč.

Med najpogostejša popravila sodi ravnanje zvitih robov, popravila poškodb od udarcev, lahko pa vam platišča tudi pobarvajo.

  • Polnjenje avtoklime

Danes si vožnje v avtomobilu brez avtoklime ne moremo predstavljati. Vendar pa vam bo avtoklima učinkovito delovala le, če jo boste redno vzdrževali, polnili in pregledovali.

To in še več vam opravijo tudi v servisni delavnici podjetja Felnar d.o.o., kjer bodo zaposleni poskrbeli, da boste dobro pripravljeni na tople in vroče dni.

Izkoristite tudi enostaven in hiter spletni nakup

Če kupujete nova alu platišča, pnevmatike ali katerokoli drugo opremo za vaše vozilo, pa se vam ni potrebno odpeljati na drugi konec Slovenije. Spletna trgovina felnar.si vam namreč omogoča, da si vso omenjeno opremo lahko naročite kar iz udobja domačega naslonjača.

Iskanje posameznih izdelkov je zelo enostavno, saj so razvrščeni v različne kategorije, s pomočjo konfiguratorja platišč pa si lahko sami poiščete najboljša alu platišča za vaše vozilo. Podobno enostavno je tudi iskanje pnevmatik.

Vse, kar morate vedeti pred nakupom, je njihova širina, višina in premer. S pomočjo dodatnega filtra pa boste izjemno hitro našli najboljše pnevmatike za svoje potrebe.

Zaupajte podjetju Felnar d.o.o. – zaradi ugodne cene, hitre izvedbe, kakovostnih storitev in visokega nivoja profesionalnosti pri delu!

Dogodki

Za brezhibno in brezskrbno vožnjo z vašim vozilom, je zanj potrebno redno skrbeti in ga vzdrževati. Vzdrževanje vozil pa je vse prej kot enostavno in če imate vso opremo za motorna vozila in storitve na enem mestu, je to veliko lažje.