Splošno hitro testiranje na novi koronavirus tudi na Ravnah in v Slovenj Gradcu

Številni zdravstveni domovi so skladno z navodili ministrstva za zdravje danes začeli izvajati prostovoljna testiranja na novi koronavirus s hitrimi antigenskimi testi. Na testiranje pa se lahko na Koroškem med drugim odpravite tudi na Ravne na Koroškem, je navedeno na spletni strani ravenske občine. Prav tako pa v Slovenj Gradec.
Zdravstveni dom RAvne

Zdravstveni dom Ravne na Koroškem omogoča brezplačno testiranje s hitrimi antigenskimi testi vsak dan med 11. in 15. uro, v prostorih zgornje stavbe ZD Ravne, vhod je s spodnje strani, označen z veliko tablo.

Osnovni pogoj za udeležbo na testiranju je, da ste zdravi, brez znakov in simptomov akutne okužbe dihal in prebavil. Predhodna prijava ni potrebna, s seboj pa potrebujete svoj osebni dokument in kartico zdravstvenega zavarovanja.

Med čakanjem je nujno upoštevanje vseh navodil NIJZ, ohranjanje medsebojne razdalje (najmanj 2 m) in uporaba pravilno nameščene zaščitne maske.

Pri tem naj še enkrat omenimo, da so v Slovenj Gradcu testiranja s hitrimi testi organizirana v prostori MKC Slovenj Gradec od ponedeljka do petka med 6.30 in 10.30. Testiranja bodo organizirana tudi na smučišču Kope, in sicer v soboto, nedeljo in ob praznikih od 7. do 11. ure, je zapisano na spletni strani Zdravstvenega doma Slovenj Gradec

Vir: Občina Ravne na Koroškem, ZD Ravne na Koroškem, ZD Slovenj Gradec

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.