Search
Close this search box.

Špasno poletje je nazaj: Na Ivarčkem jezeru v soboto na ogled nadvse smešna komedija Avdicija

Obiščite Ivarčko jezero, kjer bo tokrat poskrbljeno za pravo dozo smeha.

Pod besedilo in režijo je podpisan eden najbolj zaželenih ustvarjalcev zadnjega desetletja v Sloveniji, Jurij Zrnec, ki je z odlično igralsko zasedbo ustvaril komedijo, ki je že marsikje po Sloveniji nasmejala številne obraze, zdaj pa se boste odlični igralski zasedbi nasmejali tudi vi.

Zato v soboto, 18. junija, vabljeni na Ivarčko jezero, kjer se boste od 20.30 ure naprej lahko pošteno nasmejali. Nakup vstopnic lahko opravite TUKAJ, zanje lahko uporabite tudi BON21, ki vam ga je podarila država.

V komediji boste spremljali kandidate, ki so prišli na sprejemne izpite na igralsko Akademijo, kjer sprejmejo samo največje talente. Nadobudni študentje, sami virtuozi improvizacije, med katerimi so tudi talentirano netalentirani, se ji bodo predstavili v najboljši luči. Odlični igralci se bodo kot kandidati zapletali in odpletali pred igralskimi izzivi ter se razgalili do vseh svojih napak in pomanjkljivosti. Česa vse ne bodo naredili, da bi jim uspelo prepričati komisijo, ki jo kot profesor vodi igralec Alojz Svete.

Preberite tudi: Na Ivarčkem jezeru boste lahko uživali v družbi eksotičnih živali

Razgalili se bodo do vseh svojih napak in pomanjkljivosti. Nimajo kaj, gredo na vse ali nič. Stojijo tik pred veliko priložnostjo, ki jim bo odprla vrata igralskega poklica in zvezdniške kariere. Česa vsega ne bodo naredili, da bi jim uspelo. Iznašli bodo še tisto, kar v gledališču sploh ne obstaja. Njihovi nastopi na avdiciji so komični, zabavni, pa tudi tragični, iskreni, pompozno minimalistični, predvsem pa vsi zelo iznajdljivi in do konca smešni. Več o Avdiciji najdete TUKAJ.

Dogodki

Obiščite Ivarčko jezero, kjer bo tokrat poskrbljeno za pravo dozo smeha.