Search
Close this search box.

Sodeluj, zadeni nagrado in naj tvoja slika krasi koledar »Vuzenica 2021«

Smučarski klub Vuzenica bo v sodelovanju s Turistično informacijskim centrom Vuzenica izdal koledar za leto 2021. Ob tem so razpisali javni natečaj za najboljšo fotografijo s področja narave in športa, posneto na področju občine Vuzenica.

Na natečaj se lahko prijavijo vsi, ki se ljubiteljsko ukvarjajo s fotografijo in niso profesionalni fotografi. Vsak avtor lahko sodeluje največ s tremi barvnimi ali črno-belimi fotografijami. Na natečaju lahko sodelujete s fotografijami, ki ste jih posneli pri športni dejavnosti ali fotografije narave posnete na področju občine Vuzenica. Na fotografijah ne smejo biti prepoznavne osebe.

Prijavnine ni. Na natečaju sodelujejo avtorji, ki bodo avtorske, digitalne fotografije s sklicem »Natečaj fotografija« poslali do vključno 14. novembra 2020 do 12.00 ure.

Po elektronski pošti na: skvuzenica@gmail.com ali senta.lorenci-kricej@vuzenica.si – na CD/DVD ali USB ključku z navadno pošto na TIC VUZENICA, Mladinska ulica 1, 2367 Vuzenica.

Vsaka fotografija naj bo obvezno označena z imenom in priimkom avtorja, zaporedno številko in naslovom fotografije, še opozarjajo organizatorji natečaja. Primer oddaje treh fotografij: Janez_Novak_1_Generacija, Janez_Novak_2_Sožitje, Janez_Novak_3_Dom

Skupaj s fotografijami pošljite še naslednje podatke: ime in priimek avtorja in elektronski naslov ali domač naslov. Prejete fotografije organizator hrani v e-arhivu kot del natečajne dokumentacije. S prijavo in oddajo fotografije na omenjene načine avtor zagotavlja, da so fotografije avtorske in jih dovoljuje za objavo za namene izdaje koledarja ter objavo na spletnih straneh in tiskanih izdaj SK Vuzenica in TIC Vuzenica.

Prejete fotografije bo 14. novembra 2020 ob 14 uri  pregledala in ocenila ocenjevalna komisija. Med prispelimi fotografijami bodo izbrane tri, ki bodo nagrajene s praktičnimi nagradami. O izboru in prejemu nagrad bodo avtorji obveščeni do 15. novembra 2020 na Facebook straneh TIC Vuzenica in SK Vuzenica.

V koledar bo vključenih 12 najlepših fotografij, ki jih bo izbrala strokovna komisija, pri čemer bodo upoštevani naslednji kriteriji: ustreznost in izvirnost motiva, sporočilnost, vzdušjem in tehnična brezhibnost fotografije.

Organizator natečaja bo na podlagi izbranih fotografij oblikoval in izdal koledar za leto 2021, ki bo na voljo pri članih SK Vuzenica in na TIC Vuzenica. Celoten razpis natečaja najdete TUKAJ.

Vir: Spletna stran občine Vuzenica

Dogodki

Smučarski klub Vuzenica bo v sodelovanju s Turistično informacijskim centrom Vuzenica izdal koledar za leto 2021. Ob tem so razpisali javni natečaj za najboljšo fotografijo s področja narave in športa, posneto na področju občine Vuzenica.