Search
Close this search box.

Smoke Fest Koroška: Kulinarični festival navdušil ljubitelje BBQ dobrot (FOTO)

Po grajskem parku na Ravnah se je danes dimilo, mojstri žara z različnih koncev Slovenije so razvajali brbončice obiskovalcev.

Danes, 9. junija 2024, se je v grajskem parku na Ravnah na Koroškem odvijal festival SmokeFest Koroška, ki ljubitelje mesa pripravljenega po principu “low & slow” ni pustil ravnodušne.

Festival je obiskalo več kot 1000 ljudi, ki so uživali v mesnih dobrotah, druženju in pestrem spremljevalnem programu.

Da imajo radi dobro kulinariko, še posebej mesnate dobrote, so tudi letos dokazali na Ravnah, kjer je Zavod Ma-kole skupaj s Koroškim čili Klubom in Ravensko občino pripravil Smoke Fest.

Kulinarični dogodek pa je imel tudi tekmovalno naravo, po vseh Smoke Festih bodo namreč razglasili skupnega zmagovalca.

Poleg prijavljenih ekip, ki bodo za lačne želodčke preko celega dneva skrbele z vrhunskimi BBQ dobrotami, boste na dogodku deležni odličnega spremljevalnega programa s stojnicami, country glasbo, glasbenimi gosti, plesnimi skupinami in še marsičem.

Imate še vedno čas, da se preizkusite vrhunske dobrote, saj bodo hrano za vas pripravljali do 20.00 ure. Ob koncu pa bodo tudi razglasili zmagovalca. Vabljeni.

Sami se v fotogaleriji prepričajte, kako odlično se imajo danes na Ravnah.

Fotogalerija

Po grajskem parku na Ravnah se je danes dimilo, mojstri žara z različnih koncev Slovenije so razvajali brbončice obiskovalcev.