Search
Close this search box.

Slovesna podelitev Zlatih petic in not v Dravogradu (FOTO)

Tudi v Občini Dravograd so se s priznanji in zlatimi petkami zahvalili vsem najboljšim učenkam in učencem.

V torek, 11. junija 2024, je bila dvorana Špic D prizorišče posebnega slavja. Župan Občine Dravograd, gospod Anton Preksavec, je s svojo ekipo priredil sprejem in manjšo pogostitev za učence, ki so dosegli odličen uspeh v vseh letih šolanja. Med prisotnimi so bili učenci iz OŠ Neznanih talcev Dravograd, OŠ Šentjanž pri Dravogradu ter Glasbenih šol Radlje in Ravne na Koroškem, oddelka Dravograd.

Šolanje na OŠ Neznanih talcev Dravograd so z odličnim uspehom zaključili: Manca Arbeiter, Neža Golob, Mojca Gostenčnik, Lara Kogelnik, Mai Krenk, Špela Nabernik, Ožbej Pavlič, Mija Sadar, Tatjana Smakjoska, Taj Veržun, Jakob Jeseničnik, Nika Kaiser, Ožbi Kunc, Kaja Kupljen, Maša Pavlin, Neža Petrej, Bor Rotovnik, Kaja Rotovnik in Ameli Štamulak.

Na OŠ Šentjanž so bili vseh devet let odlični: Ajda Golob, Jana Hranjec, Anže Kašman, Julija Lampret, Tian Ocepek in Jure Širnik.

V Glasbeni šoli Ravne na Koroškem, oddelku Dravograd, so bili vseh šest let glasbenega izobraževanja odlični: Gal Hanjže Hartman, Irena Gomboc in Rozalija Otto. V Glasbeni šoli Radlje, oddelku Dravograd, pa si je Zlato noto prislužil Luka Šteharnik.

Županu so se pri podelitvi Zlatih petic in not pridružili ravnatelji vseh šol: gospod Lovro Plimon iz OŠ Neznanih talcev Dravograd, gospod Marko Havle iz OŠ Šentjanž pri Dravogradu, gospod Matej Švab iz GŠ Radlje ob Dravi ter mag. Aleksander Kotnik iz GŠ Ravne na Koroškem.

Za prekrasno glasbeno popestritev s kitarami so poskrbeli učenci Glasbene šole Ravne, za sladko pogostitev Kavarna in slaščičarna Dravograd ter kmetija Cvetko, za izgled prostora pa Dravit Dravograd.

“Vsem odličnjakom iskreno čestitamo in želimo, da vam doseženi uspehi služijo kot trdna popotnica za nadaljnjo življenjsko pot. Naj vaša predanost in vztrajnost še naprej vodita k številnim uspehom in izpolnitvi vseh vaših sanj. Čestitke,” so zapisali na Facebook profilu Občine Dravograd.

Čestitkam se pridružujemo tudi mi.

Vir: Občina Dravograd

Fotogalerija

Dogodki

Tudi v Občini Dravograd so se s priznanji in zlatimi petkami zahvalili vsem najboljšim učenkam in učencem.